ALTELE    •   NUMIRE

Gabi Szabo, noul director general al CSM București » Comunicatul Gabrielei Firea

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Duminica, 02 Iulie 2017

Fosta mare atletă Gabi Szabo (41 de ani) va ocupa funcția de director general al CSM București, se arată într-un comunicat emis de Gabriela Firea, primarul Capitalei.  "Începând cu această dată, Gabriela Szabo se detașează la Clubul Sportiv Municipal București, în funcția de conducere de director general, pe o perioadă de maxim un an.

Avem acum la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti un director cu experienţă sportivă de nivel mondial, o sportivă care a fost desemnată în urmă cu câţiva ani cea mai bună atletă din lume, fiind medaliată în repetate rânduri în cadrul olimpiadelor şi totodată deţinătoarea unor recorduri mondiale importante.

Sub conducerea doamnei Szabo sper ca CSM Bucureşti să devină punct de reper în sportul românesc şi, de ce nu, în sportul mondial", mai scrie în comunicat.

În perioada 2014-2015, Gabi Szabo a fost Ministrul Tineretului și Sportului. 

Fosta atletă a fost extrem de aproape să devină din nou ministru în acest an, însă Marius Dunca a rămas în cele din urmă la conducerea MTS. 

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

Paul Conache  •  03 Iulie 2017, 06:01

"Trai nineaca pe banii babachi" (contribuabililor); normal era ca la infiintarea CSM Bucuresti sa fie consultati "patronii" adica noi, contribuabilii, au fost rezolvate toate problemele capitalei si ramasese sportul......

conasu_boeru  •  02 Iulie 2017, 14:40

De asta nu progrezează sportul, pentru că în funcții de conducere sunt...NUMIȚI unii care le..” mănâncă , câinii din traistă” ! Szabo a fost ce a fost dar acum e doar o marionetă care tine o pancardă cu numele ei deasupra ! ...ca și Iagăr la Dinamo !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase