SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Flagrant după gala MMA din Constanța » Doi luptători reținuți sub acuzația de trafic de droguri!

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Tulcea, a dispus a 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. FOTO: captură @gândul
Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Tulcea, a dispus a 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. FOTO: captură @gândul

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 11:39 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 12:11

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Tulcea, a dispus reținerea a 5 inculpați, suspectați de infracțiunea de trafic de droguri de risc. Printre ei se numără luptătorii de MMA Alexandru-Ioan Panțuru și Ionuţ Becherutte.

Pe 1 octombrie, în jurul ore 22:00, la scurt timp după o gală de MMA organizată în Constanța, luptătorii Alexandru Panțuru și Ionuț Becherutte ar fi fost prinși în flagrant în timp ce ar fi tranzacționat 100 grame de cannabis. 

Politiștii Antidrog au făcut ulterior percheziții la o cafenea deținută de Panțuru în centrul Bucureștiului, dar și la alte locații din Ilfov și Tulcea, conform Ziarul de Tulcea. În urma lor au fost descoperite: 

  • 100 de grame de cannabis.
  • 14 grame de droguri de cocaina
  • 60 de semințe de cannabis,
  • un adevarat arsenal de foc, 5 pistoale și muniție
  • un cântar electronic,
  • 21.745 de lei,
  • 15.640 de euro,
  • 120 de lire sterline,
  • peste un kilogram de tutun,
  • 1.000 de tuburi de hârtie cu filtru pentru confecționarea țigaretelor,
  • un cuțit tip macetă.

DIICOT, descinderi după o gală de MMA

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul teritorial Tulcea. În temeiul art.226 Cod pr. penală cu referire la art.223 alin.2 Cod pr. penală Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Becherutte Ionuţ, cercetat pentru comiterea infractiunilor prev. de art. 2 alin.1 din Legea nr. 143/2000 cu aplic. Art. 35 alin.1 Cod penal şi de art. 16 alin.1 din Legea nr. 194/2011, Caranfil Mălin-Aurelian, Mocanu Dorin-Ionuţ, Panţuru Alexandru-Ioan cercetaţi pentru comiterea infractiunii prev. de art. 2 alin.1 din Legea nr. 143/2000 cu aplic. Art.35 alin.1 Cod penal şi Călin Adrian-Dănuţ cercetat pentru infracţiunea prev. de art.2 alin.1 şi 2 din Legea 143/2000, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 octombrie 2021 şi până la 31 octombrie 2021, inclusiv. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția emisă de Tribunalul Tulcea. 

Flagrant după gala MMA din Constanța » Doi luptători reținuți sub acuzația de trafic de droguri!
Alex Panțuru

Comunicatul DIICOT: „Tranzacție de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, la o gală de MMA”

La data 01.10.2021, procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Constanța, a doi dintre inculpați după ce au efectuat o tranzacție de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, pentru suma de 3.800 lei, cu ocazia unei gale de MMA/KICKBOXING.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, pe raza județelor Tulcea și Ilfov și a municipiului București, ocazie cu care au fost ridicate droguri de risc, cântare electronice, sume de bani, arme albe, pistoale cu gaze și proiectile din cauciuc.

La data de 02.10.2021, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
- Comunicat DIICOT

Citește și alte știri din sportul românesc:

S-a tras la sorți tabloul de la Indian Wells » Posibil duel rapid între Simona Halep și Emma Răducanu + ce adversare au româncele

Dani s-a făcut mare! „Vreau neapărat un trofeu cu Constanța!”, spune goalkeeperul de la HC Dobrogea Sud

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  05 Octombrie 2021, 12:29

Ceferiști

Vezi toate comentariile (1)
Comentează