ALTELE  ·  CE DE LUPTE

GALERIE FOTO Argint asigurat, bronz cucerit » Kriszta Tunde Incze luptă pentru titlul european, Beatrice Ana a cucerit bronzul la Europenele de lupte!

Momentul deciziei cu Andreea Ana câștigătoare în fața Marianei Drăguțan (Republica Moldova) FOTO Raed Krishan +8 FOTO
Momentul deciziei cu Andreea Ana câștigătoare în fața Marianei Drăguțan (Republica Moldova) FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 20:08

Vicecampioană europeană under-23 luna trecută, la Novi Sad, Kriszta Tunde Incze luptă vineri în finala continentală a seniorilor, la CE găzduite de București.

Sportiva în vârstă de 22 de ani a avut joi un parcurs fără greșeală: a trecut în "sferturi" de Asli Demir (Tur), 11-1, decizie VSU1, iar în semifinale și-a luat revanșa contra rusoaicei Maria Kuznețova, după un duel strâns și palpitant, 4-3, VPO1.

Kuznețova o învinsese în finala de la Novi Sad. În ultimul act de vineri, Kriszta o înfruntă pe Elis Manolova (Aze), vicecampioana europeană de la ediția de anul trecut a CE, cea de la Kaspiisk.

Tot vineri, Alexandra Nicoleta Anghel caută medalia de bronz a categoriei 72 kg. Ea o întâlnește pe rusoaica Tatiana Kolesnikova. În semifinale, românca a cedat în lupta cu Alina Berejna Mahina (Ucr), 2-10, și a intrat direct în duelul pentru locul al treilea.

Joi, Andreea Beatrice Ana s-a impus în înfruntarea pentru medalia de bronz în fața Marianei Drăguțan din Moldova, 6-4, decizie VPO1, în cadrul categoriei 55 de kilograme. Ana pierduse în semifinale în fața bulgăroaicei Evelina Nikolova, ajungând astfel direct într-un dintre meciurile pentru locul al treilea.

Tânăra confirmă la nivel de seniori rezultatul foarte bun reușit luna trecută la Europenele under-23 care au avut loc la Novi Sad (Ser): bronz, obținut în bătălia decisivă cu germanca Ellen Riesterer.

Tot joi, Ștefania Claudia Priceputu a cedat în lupta pentru medalia de bronz în fața Kseniei Stankevici, 2-10, decizie VPO1. Românca câștigase în recalificări, 5-4, VPO1, cu franțuzoaica Tabatha Grunewald, obținând astfel dreptul pentru a bate la treapta a treia a podiumului.Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1