SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMII

GALERIE FOTO Au atras toate privirile » Cele mai bune sportive din România au fost premiate la un eveniment special, organizat în București

Echipa feminină de canotaj 8+1 a României +15   FOTO
Echipa feminină de canotaj 8+1 a României

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 17:52

Pentru al treilea an la rând, ieri seară a avut loc Gala Trofeelor Alexandrion.

Distincțiile și recompensele financiare oferite în cadrul evenimentului au fost dedicate sportivilor care au obținut performanțe deosebite în 2017. Au fost oferite 10 trofee în prezența a peste 300 de invitați.

Câștigătorii celei de-a treia ediție a galei:

1. Simona Halep (tenis – numărul 2 mondial WTA)
2. Cristina Neagu (handbal – cea mai bună jucătoare a lumii)
3. Horia Tecău (tenis – câștigător US Open la dublu)
4. Gianina Beleagă și Ionela Lehaci (canotaj, dublu categorie ușoară, campioane mondiale)
5. Loredana Toma (haltere -3 medalii de aur la Mondiale)
6. Alina Vuc (vicecampioană mondială la lupte)
7. Cătălina Ponor (gimnastică – campioană europeană la bârnă)
8. Marian Drăgulescu (gimnastică – campion european la sol)
9. Echipa feminină de canotaj 8+1 a României, formată din: Laura Oprea, Mădălina Bereș, Adelina Maria Bogus, Mihaela Petrila, Viviana Iuliana Bejunariu, Ioana Vrinceanu, Iuliana Popa, Denisa Tilvescu, Daniela Drunceanu (campioană mondială și europeană)
10. Echipa feminină de tenis de masă formată din: Adina Mihaela Diaconu, Elizabeta Samara, Irina Ciobanu, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs – (campioană europeană)

Pentru prima dată în istoria Trofeelor Alexandrion s-au oferit și patru premii dedicate tinerelor speranțe ale sportului românesc:

1. Elena Chiriac ( taekwondo WTF)
 2. Andra Simion (tenis de câmp – Academia “Victor Hănescu”)
3. Theo Matican (ciclist paralimpic)
4. Diana Cimpoca  (patinaj)

La edițiile anterioare au fost oferite 20 de trofee. Câștigătorii acestora au fost: Marian Drăgulescu(gimnastică), Elizabeta Samara și Daniela Dodean (tenis de masă), Simona Halep (tenis de câmp), Horia Tecău (tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (spadă), Ana Maria Popescu (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marțiale), Andreea Chițu (judo), echipa de canotaj 8+1 a României care a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice din 2016, Alexandru Bologa(judo), componentele echipei feminine de spadă din 2016, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu și Loredana Dinu, Oana Manea (handbal), perechea Horia Tecău/Florin Mergea (tenis de câmp) – vicecampioni la JO, Catalina Ponor (gimnastică), Albert Saritov (lupte).

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (1)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  15 Februarie 2018, 19:02

PREMIILE FUNDATIEI ALEXANDRION LA SPORT, CEL PUTIN, AU AJUNS SA FIE TOTALMENTE COMPROMISE ANUL ACESTA, 2018 PENTRU URMATOARELE MOTIVE: ACUM CA HALEPTARDA S-A DAT CU GASCA MAFIEI DIN TENIS CHIAR TREBUIE SA O COCOTATI PE PRIMUL LOC PENTRU TROFEUL DE CEL MAI BUN SPORTIV ROMAN AL ANULUI 2017, (DECERNAT DE FUNDATIA ALEXANDRION)??!! Mai multi sportivi romani au avut performante mult mai stralucitoare IN ANUL 2017 SI INTR-ADEVAR AU CASTIGAT COMPETITII DE ANGVERGURA decat MEDIOCRA SIMONA HALEP PE CARE O CONTESTEZ VEHEMENT (mai ales ca nu a vrut -- A REFUZAT sa participe la Olimpiada de la Rio. MAI MULT, s-a purtat CUM NU SE POATE MAI URAT, EGOIST, NECOLEGIAL CU COLEGII DIN ECHIPA OLIMPICA, REFUZAND SA LE DEA CELE TREI DVDuri CU FILME MOTIVATIONALE DESTINATE SPORTIVILOR PARTICIPANTI LA OLIMPIADA DE LA RIO DE JANEIRO deoarece PRIN NEPARTICIPAREA LA OLIMPIADA, HALEP SI-A PIERDUT TOATE DREPTURILE ASUPRA ACESTOR 3 DVDuri, ***proprietarul de drept al acestor DVDuri ajungand sa fie de fapt HORIA TECAU,*** (CARE A PARTICIPAT, CASTIGAND MEDALIA DE ARGINT LA DUBLU CU Florin Mergea)! LA TENIS, HORIA TECAU MERITA O CLASIFICARE MULT MAI INALTA DECAT SIMONA HALEP, DEOARECE TECAU TOTUSI A CASTIGAT TITLUL DE CAMPION LA DUBLU LA U.S. OPEN, PE CAND HALEP A PICAT IN PRIMUL TUR!!(ce sa mai zicem de ratarile ei din finala de la Roland Garros)!! BEY MAFIOTILOR , Chiar si echipele de tenis de masa si de canotaj, castigatoare ale campionatekor europene merita mai mult fiindca au castigat turneele!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează