ALTELE  ·  BAZE SPORTIVE

GALERIE FOTO După 31 de ani, o bijuterie în locul ruinei! » Noul bazin de polo pentru sportivii de la Rapid e GATA! Vezi cum arată în interior

Articol de — Vineri, 26 Iulie

Compania Națională de Investiții a făcut recepția finală la terminarea lucrărilor de la noul bazin de polo pentru sportivii de la Rapid.

După doi ani de când buldorezele au intrat în Giulești, noul bazin de polo este gata să-și aștepte sportivii! Bazinul va reprezenta baza de pregătire a echipei de polo a clubului Rapid.

Bazinul are o adâncime de 2,20 m, iar sala dispune de 250 de locuri. În noua clădire sunt vestiare pentru sportivi și arbitri, grupuri sanitare, dușuri, cabinet medical și control doping, sală de forță și spații tehnice.

"După 31 de ani de la ultimul meci jucat în bazinul din Giulești s-a întâmplat o minune! S-a făcut recepția finală a bazinului, iar acum mai sunt doar câteva proceduri de pus la punct. Câteva acte de semnat. Inaugurarea o să fie făcută la un meci al fetelor, care anul acesta au câștigat pentru prima dată în istorie titlul de campioane naționale, dar și Cupa României! E o mare bucurie că în sfârșit avem un bazin de polo unde putem să facem performanță. Mi-era rușine cu ce aveam în curte", a spus ieri, pentru Gazetă, președinta CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac.

bazin polo rapid 14 +15 FOTO

Amintiri din comunism

Fosta săritoare în lungime laureată cu argint la Jocurile Olimpice din 1984 de la Los Angeles, Ionescu Caciureac își amintește problemele cu care s-au confuntat în ultimii ani:

"Fetele erau chinuite... Stăteam cu bagajele la ușă, mergeam și ne antrenam pe unde puteam, dădeam o grămadă de bani pe chirie.

În anii '80, Elena Ceaușescu a dat ordin ca acest bazin să dispară cât mai rapid. Nu era mulţumită de felul în care arăta construcţia... A dat așa, din mână, făcând semn să fie pusă cât mai repede la pământ.

Doar că ordinul Tovarășei a venit cu doar două luni înainte de Revoluţia din ‘89, iar muncitorii au dărâmat doar o parte. Apoi a rămas o ruină... Acum toată lumea sigur e fericită de cum arată!".Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'

Libertatea

Comentarii (5)

spritz123  •  26 Iulie 2019, 21:08

am auzit ca este capitan ...adi minune la echipa de juniori

badeadorian  •  26 Iulie 2019, 20:54
Postat de kordell pe 26 Iulie 2019, 20:36

Wow , epocal , la nivel de liceu in Statele Unite !

Macar de-am fi cu toate la nivel de liceu U.S.A. !!! ... Ca la rautati si moartea caprei din vecini nu ne intrece nimeni !!

cris4co  •  26 Iulie 2019, 20:45

Multumim CNI! A-ti facut o treaba grozava...2 ani de munca grea.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1