SPORTURI  »  ALTELE  »  BOX

GALERIE FOTO Sexy-bulgăroaica Andrea se iubește cu Pulev, omul care l-a făcut KO pe Bogdan Dinu » Artista a făcut senzație în România

Andrea Teodorova // FOTO: Instagram +35   FOTO
Andrea Teodorova // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 16:15

Bulgăroaica Andrea Teodorova a făcut ravagii în România în urmă cu 5 ani, după mai multe colaborări cu Costi Ioniță.

Andrea s-a remarcat datorită formelor sale și a videoclipurilor incendiare. Andrea, care este în continuare vedetă în Bulgaria, are o relație cu pugilistul bulgar Kubrat Pulev, care pe 23 martie l-a învins prin knockout pe românul Bogdan Dinu.

andrea teodorova 17 +36 FOTO
După meci, Kubrat Pulev a oferit un moment controversat după ce a sărutat-o cu forța pe Jenny Sushe, cel care îl intervieva. (Detalii + video AICI) Cu toate acestea, Andrea nu a fost deranjată de gestul lui și a postat pe Instagram o fotografie în care-l apăra pe acesta.

„Am citit că Jenny ar fi o victimă și că e rănită și șocată. Pentru mine totul e o glumă și o situație comică”, a spus Andrea.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
red77
red77  •  02 Aprilie 2019, 08:55

Daca te cheamă pulev și româncele s.ar iubi cu tine

bodrin
bodrin  •  01 Aprilie 2019, 22:44

Cred că e vorba de un amor platonic. Probabil că recită versuri și ascultă împreună Mozart.

spinoza
spinoza  •  01 Aprilie 2019, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close