ALTELE    •   GALA "UNIȚI PENTRU MIHAI"

Generația de Aur a câștigat gala "Uniți pentru Mihai" » Gică și Ianis Hagi, show la Oradea

FOTO: Facebook @Gabi Balint

FOTO: Facebook @Gabi Balint

Sambata, 26 Mai

Echipa UEFAnstasticilor Stelei, cea a legendelor naționalei României și cea a prietenilor lui Mihai Neșu s-au întâlnit într-un triunghiular de senzație, câștigat de "Generația de Aur". REZULTATELE COMPETIȚIEI

  • Generația de Aur - Prietenii lui Neșu 6-3
  • Generația de Aur - UEFAntasticii Stelei 2-1
  • Prietenii lui Neșu - UEFAntasticii 1-3 

Stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea a fost arhiplin, în ciuda unei ploi torențiale care a marcat debutul evenimentului. Ionuț Lupescu, Gică Hagi, Gică Popescu, Claudiu Keșeru, Răzvan Marin, Cosmin Vâtcă, George Ogăraru, Mirel Rădoi, Florin Lovin, Dorin Goian, Adrian Ilie, Costel Gâlcă, Ianis Hagi și Nicholas Popescu au fost doar câteva dintre numele care au participat la acest eveniment.

"E un eveniment pentru unul de-al nostru. Fotbalul în această zi își arată o față care nu a fost mult scoasă în evidență. Suntem alături de Mihai, împreună pentru o cauză nobilă"
Gică Popescu

Banii strânși în urma acestui eveniment vor merge catre fundația fostului fotbalist Mihai Neșu.

Vezi și: Replici spumoase între Hagi, Popescu și "reporterul" Dumitrescu, la microfon, înaintea evenimentului "Uniți pentru Mihai Neșu": "Voia să mă bage fundaș stânga" :)

Comentarii (8 ) Adaugă comentariu

ray51  •  27 Mai 2018, 10:25

Extraordinar gest de umanitate !

Adrian Nistor  •  27 Mai 2018, 08:11

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor acestui eveniment! S-a vazut fata umana a fotbalistilor reuniti pentru cineva dintre ei! Prin aceste gesturi isi spala toate pacatele din activitatea fotbalistica. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familiile voastre iubiti sportivi! Pe de alta parte citind comentariile de pe aici imi dau seama ca multi nu-si dau seama pe ce lume sunt, au un caracter asa de meschin si perspective inexistente .Nu se pot opri din ura nici in momente frumoase cu adevarat .adica sunt ***!

Marius Fulea  •  27 Mai 2018, 00:12

Gica si Ianis generatia de aur daca mai era si KIra era show total.Traiasca fotbalul Romanesc

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase