SPORTURI  »  ALTELE  »  AFACERI

George Copos și-a îndeplinit marele vis: a deschis turn de birouri cu 25 de etaje în nordul capitalei

Ana Tower Offices // sursă foto:  facebook Ana Tower Offices
Ana Tower Offices // sursă foto: facebook Ana Tower Offices

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 14:10

George Copos (66 de ani) a reușit să deschidă ușile noii clădiri de birouri Ana Tower Offices. Investiția a ajuns la 60 de milioane de euro, banii provenind din fonduri proprii și un credit luat de Copos, informează Ziarul Financiar.

Lucrările la clădirea de birouri au început acum doi ani și au fost finalizate la termen. Clădirea nu are doar birouri, ci și 1.300 de metri pătrați pentru spații comerciale și peste 400 de locuri de parcare.

Ana Tower Offices are 25 de etaje destinate birourilor, dar și un etaj tehnic, însumând aproximativ 43.700 mp închiriabili. 35.500 dintre aceștia corespund celor 25 de etaje, iar circa 8.200 mp sunt ocupați de o parcare cu 365 de locuri subterane și supraterane.

Ana Tower se află în vecinătatea Crowne Plaza, hotel pe care fostul finanțator al Rapidului îl deține. Dintre chiriașii clădirii, compania de consultanță și audit PwC este cel mai mare, ocupând aproximativ un sfert din total.

Copos nu este singurul cu reușite impresionante

George Copos nu este singurul om ce a trecut la afaceri imobiliare după experiența din fotbal. Familia lui Cristi Borcea a dat un tun financiar important: Primăria Generală a Capitalei a avizat  construirea unor blocuri de 14 etaje pe malul Lacului Tei

Inițiatorul proiectului e Cristi Borcea, prin interpuși: mama lui, Elena Borcea, și sora Călin Violeta. Citește mai multe despre acest subiect aici.

Vezi și:

Borcea a dat lovitura! Primăria a aprobat investiția de 200 de milioane de euro, la doi pași de stadionul Ștefan cel Mare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
111532340455383
Bica Radiera  •  05 Martie 2020, 07:31

tenismena de origine romana bianca alexandrescu spunea despre mama ei ca ii spunea despre busness-ul din romania ca inseamna cumsa dai tzeapa. asa o fi? categoric ca da. ma intreb oare cumacesti puscrasi ca borcea si copos au putut sa investeasca sute de mii daca nu milioane in a ridica blocuri si apartamente? te intrebi de unde bani. cui sa ii pese pentru ca in tara cei care ar putea si ar avea puterea sa intrebe nu o fac. asa cum ar fi trebuit ca presa sa intre in ministeru agriculturii sa intebe dece romani trebuie sa importe cartofi . poate nu ati cittit c spunea ambasadorul norvegiei despre romania recent neintelegind cum poti cumpara praz de la egipteni si rosii de la evrei cind tu ai pamintul care il ai. cine joaca la mai multe capete si fac bani de pe urma comisioanelor? acum ceva ani griu era dat ca umed pentru a se importa din china pentru comisioane uriase. da toti acesti indivizi care au furat trebuia sa li se ia averea. cine are interesul sa nu o faca si continua sa aresteze babe pentru nu stiu ce evaziune cu oua si spanac? asta este romania si se pare ca nu se va schimba curind. cei destepti au plecat. au ramas lacustele tinute de tatuci de rude sus puse iar prostul de zi cu zi este aburit de tuica si palinca continuind sa isi faca nevoile tot in curte ca acum peste 200 de ani. mda. !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează