SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

George Gaiţă: "Kovacs e cel mai bine antrenor de la noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Polo, George Gaiţă, a declarat că tehnicianul maghiar Istvan Kovacs a ales naţionala României pentru a face performanţă, nu pentru aspectul financiar:

"E important că unul dintre marii antrenori ai lumii a fost de acord să preia naţionala României. Sunt sigur că am făcut o alegere bună, pentru că şcoala maghiară este cea mai bună din lume.

M-a surprins domnul Kovacs când mi-a zis că nu vine pentru bani, pentru că ambiţia lui cea mai mare e să ducă o echipă naţională la JO, dar oricum cred că e cel mai bine antrenor plătit de la noi".

Oficialul este convins că Istvan Kovacs este mult mai valoros decât fostul selecţioner, Vlad Hagiu:

"Nu ştiu dacă Kovacs este mai scump decît Hagiu, dar sigur este mai bun. Am făcut tot posibilul să nu vadă bazinul de la Floreasca înainte să semneze, altfel nu cred că mai venea.

Nouă ni s-a redus bugetul la jumătate, iar aici avem condiţii ca în mină, sper ca poloiştii mineri să nu mai stea mult timp pe aici".

Sursa: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  04 Decembrie 2008, 18:20

"cel mai bine platit antrenor de la noi" ..ar trebui sa sune titlul... dar voi in titlu ati scris "e cel mai bine antrenor" iar in context..."e cel mai bine antrenor platit" ... ziaristi de doi bani ... n-ai cu cine ba ..n-ai cu cine ...

 •  04 Decembrie 2008, 14:27

cel mai bine antrenor???nu-i rau...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează