SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

GHIȚĂ vs MOROȘANU // "Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco" » Lupta secolului în România e la un pas de realizare

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 21:47

Daniel Ghiță (37 de ani) și Cătălin Moroșanu (34 de ani) sunt aproape de cădea la o înțelegere pentru ceea ce se anunță a fi cea mai interesantă luptă din istoria României. 

Ambii și-au dat acordul de principiu. Au mai rămas de stabilit doar detaliile. Cătălin Moroșanu dorește care lupta să aibă loc în luna iunie, pe stadionul din Craiova. 

"Eu am făcut primii pași. Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Asta e varianta mea. Mi se pare super. Sigura ofertă concertă e a mea în acest moment. Singura problemă e câți bani vrea fiecare, lucrurile astea sunt greu de negociat", a declarat Moroșanu.

Ghiță e nerăbdător

"Eu am făcut o pauză din kickboxing. N-am mai simțit, n-am mai avut motivație. Am văzut acum ce se întâmplă în sportul ăsta și am zis că trebuie să le închid carierele unor oameni care păcălesc sportul. Vreau să lupt primul cu Moroșanu.

Hai să luptăm în martie! Acum o lună spunea că are nevoie de 6 luni de pregătire, acum văd că vrea în iunie. De ce îți trebuie 8 luni de pregătire pentru meciul ăsta? Eu l-am sunat, dar nu mi-a răspuns", a fost varianta expusă de Ghiță.

Vezi și: 

Mayweather vs Nasukawa // ABRACADABRANT! Floyd Mayweather primește 140.000 de euro/secundă pentru meciul de pe 31 decembrie

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
shark_34
shark_34  •  31 Decembrie 2018, 19:14
Postat de Dragos MT pe 31 Decembrie 2018, 10:15

Ghita abera cu o implicare a promotiei Glory, ca stadion, ca oricand. In primul rand, reteta financiara este intr-atat de atragatoare pentru Glory incat aia nu au zis nimic. Doi, Ghita s-ar bate si pe zapada, in martie, pe stadion, ca are invelis protector. Trei, Ghita e gras (acum). De cand a luat-o pe partea aia cu nationalismul, cu garda lui Tepes sau asa ceva, am zis ca omului i-au plecat piticii d-acasa. Iar daca Eduard Irimia a aproximat ca fiecare dintre combatanti ar merita o bursa de "50.000 euro", in urma unui meci pe un stadion, mai bine fac 2 din 3 un Street Fighter pe PC sau si Morosanu e plecat si el dupa piticii lui Ghita.

De acord cu naționalismul și plecați boilor de acasă a lui Ghiță.

shark_34
shark_34  •  31 Decembrie 2018, 19:11
Postat de peluza pe 31 Decembrie 2018, 10:59

Cum adica nemaifacand fata in Glory? Esti nebun? Omul l-a distrus pe Zimmerman si s-a retras, scandalizat de furturile impotriva lui Verhoeven. Eu zic ca cel putin un meci din cele cu Verhoeven le-a castigat. As spune ca ambele.

Ești nebun!?!In afara de Zimmerman în cădere mare de forma,ce alt nume greu din kickboxing a bătut?A pierdut clar la Verhoven plus că Saki l-a sifonat zdravan in ultimul lor meci.Nu-mi place Verhoven,dar nu degeaba domina kickboxingul de ani buni.Daca Ghiță era mai bun,demonstra in ring.Nu l-a putut bate pe Saki,darămite pe Verhoven!?! Nu zic că nu e bun Ghiță,însă de când a inceput sa vorbeasca mult,nu-l mai agreez.Il vedeam un sportiv exemplar ca Hoost,Aerts,Bonjasky sau Schilt,'da romanu',tot român,mai cu moț!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  31 Decembrie 2018, 13:07

interes scazut! poate un pic pentru tarabagii si tuicarii din birturi! mortu din carpati e campionul cui???? el la fiecare gala a avut cate un meci! preliminarii ,calificari,alea ,dalea!!!! dupa un meci campion/????hahahahaha! pai ghita pana sa ajunga pe tablou facea 7-10 meciuri in calificari! astea ,glorii,mortaluri,kombaturi ,sunt pentru licurici!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează