SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

GHIȚĂ VS. MOROȘANU Un fost antrenor din Liga 1 râde de adversarul lui Moroșanu: "Eu rezistam mai mult"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 17:28

Marin Barbu, 60 de ani, fost antrenor în Liga 1 se amuză pe seama schimbului de replici dintre Sebastian Ghiță și Cătălin Moroșanu.

  • CONTEXT: Daniel Ghiță a pornit scandalul cu Cătălin Moroșanu în urmă cu două luni, când l-a provocat pe cel poreclit "Moartea din Carpați". Apoi totul a degenerat pe Facebook, când Ghiță i-a jignit pe apropiații lui Moroșanu. 

Pe contul său de Facebook, Marin Barbu a postat o știre cu schimbul de replici dintre cei doi și a avut un mesaj ironic către croatul Ivo Cuk, pe care Moroșanu l-a învins duminică prin KO după numai 30 de secunde.

"Bai, tată, când mai organizați o gală aduceți luptători adevărați, nu «muhaele›. Eu, dacă luptam cu Moroșanu, rezistam mai mult decât croatul ăla", a scris Marin Barbu pe facebook. 

clipboard01

Citește și:

Superduelul va avea loc! ”Moartea din Carpați” a acceptat provocarea. Replica lui Ghiță: ”Tu ai nevoie de perfuzii și 8 luni de pregătire”

Playtech: OMS aruncă BOMBA! Halucinant ce urmează după tulpina Omicron: 'Va fi și mai contagioasă'


Comentarii (6)
firaldo
firaldo  •  17 Decembrie 2018, 23:22

"schimbului de replici dintre Sebastian Ghiță și Cătălin Moroșanu."...:)))))))) Deci Morosanu se bate cu Sebastian Ghiță?:)))))

peluza
peluza  •  17 Decembrie 2018, 21:42
Postat de gtn5 pe 17 Decembrie 2018, 21:00

tare adversarul papusei,30 de secunde,oare unde-i gaseste,de prin baruri ii recruteaza.

Tu nu cred ca rezisti 5 secunde, Magiun 3 pana acade.

peluza
peluza  •  17 Decembrie 2018, 21:41
Postat de Gabriel Valentin Onofrei pe 17 Decembrie 2018, 19:57

Măi oameni buni... văd că tot induceţi ideea că Daniel Ghiţă ar fi început un scandal. O provocare la luptă înseamnă scandal ? Dar o chemare la unitate şi la apărarea padurilor ţării, tot scandal se cheamă ? Dar ajutorul dat sătenilor din Nădaş, sat retrocedat ilegal unei familii de unguri, fapt care a dus la condamnarea la 6 ani de închisoare a judecătoarei ce a dat această hotărâre(din care a executat doar cateva luni), tot scandal se numeşte ? Când Daniel Ghiţă a făcut apel la toţi sportivii României să ia atitudine împotriva defrişărilor ilegale de păduri, unde erau Benny, Cătinaş şi Moroşanu ? Făceau show-ri la TV. Ehh... de aici a plecat supărarea lui Daniel Ghiţă. Nu poţi fi patriot doar de faţadă, să faci bani dar să nu te intereseze viitorul acestei ţări. Aşa că preferatului PRO TV, Moroşanu, îi creaţi un statut de victimă iar pe Ghiţă îl înfăţişaţi drept scandalagiu. Să vă fie ruşine, deoarece ar trebui să fiţi imparţiali.

Daniel Ghita e numarul 1 in Romania! Nu vrea nimeni sa ii rapeasca din merite lui Morosanu sau celorlalti, dar samuraiul mai doreste putin sa ii domoleasca din ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează