ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ana Maria Brânză recunoaște: „Simt asta la 34 de ani” + „Toată lumea mă întreabă ce fac la Tokyo, dar întâi trebuie să mă calific”

Ana Maria Brânză, în stânga
Ana Maria Brânză, în stânga

Luni, 25 Martie 2019

Invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, Anamaria Brânză, cea mai valoroasă scrimeră din România, a vorbit despre procesul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

VIDEO cu relatarea sportivei

 

„E greu anul preolimpic, dar încă n-a început nebunia. Mă amuză teribil că lumea mă întreabă ce fac la Tokyo. Întâi de toate, trebuie să mă calific. Trebuie să acumulez cât mai multe puncte, să am constanță”, a spus Ana Maria Brânză, la GSP Live

Ulterior, sportiva a recunoscut că, la 34 de ani, traversează cel mai bun moment al său din punct de vedere fizic. 

„Mă simt mult mai bine la 34 de ani. Sunt mai bine fizic decât m-am simțit vreodată. Totuși, oricât ai fi de antrenat, trebuie să ai mintea limpede”, a spus cea poreclită „Brânzici”.

Ana s-a impus la începutul lui martie în Grand Prix-ul de scrimă de la Budapesta

Vezi și: VIDEO GSP LIVE // Povestea zdrobitoare a celei mai bune voleibaliste din istoria României: „Soțul avea două amante. Sau mai multe” + „Are și 2 condamnări”Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1