ALTELE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cu cine ar ține Csaba Asztalos într-un duel România - Ungaria: „Nu avem de ce să primim teste de loialitate”

Luni, 03 Februarie, 13:56

Csaba Asztalos a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării speră ca România și Ungaria să se întâlnească în finala barajului pentru Euro 2020.

„Nu mai apar minoritari în sportul românesc. Nu știu care este cauza. Eduard Novak, ciclistul poate, prin ping-pong mai găsim. În fotbal deloc, nu avem. Eu nu îmi aduc aminte. Poate Claudiu Keșeru, dar unul care să își asume asta, să vorbească, nu există. Este trist. M-am gândit la acest aspect”, a declarat Asztalos la GSP Live. 

Csaba Asztalos: „Să câștige cea mai bună”

România și Ungaria se pot înfrunta în barajul pentru Euro 2020. 

„De obicei ne rugăm să nu picăm în aceeași grupă cu Ungaria. Acum să dea Dumnezeu să se vadă. O să țin cu cea mai bună echipă. Testele astea de loialitate nu avem de ce să le primim, suntem buni cetățeni. Nu există un astfel de aspect”, a opinat președintele CNDC.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (1)

sexilian  •  03 Februarie 2020, 16:55

nu trec ungurii de bulgari,sigur.........treaba e cu cine jucam noi in teren ,cu RAHITICII din putina mobila sau cu fotbalisti responsabili........

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1