SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cu cine ar ține Csaba Asztalos într-un duel România - Ungaria: „Nu avem de ce să primim teste de loialitate”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 13:56

Csaba Asztalos a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării speră ca România și Ungaria să se întâlnească în finala barajului pentru Euro 2020.

„Nu mai apar minoritari în sportul românesc. Nu știu care este cauza. Eduard Novak, ciclistul poate, prin ping-pong mai găsim. În fotbal deloc, nu avem. Eu nu îmi aduc aminte. Poate Claudiu Keșeru, dar unul care să își asume asta, să vorbească, nu există. Este trist. M-am gândit la acest aspect”, a declarat Asztalos la GSP Live. 

Csaba Asztalos: „Să câștige cea mai bună”

România și Ungaria se pot înfrunta în barajul pentru Euro 2020. 

„De obicei ne rugăm să nu picăm în aceeași grupă cu Ungaria. Acum să dea Dumnezeu să se vadă. O să țin cu cea mai bună echipă. Testele astea de loialitate nu avem de ce să le primim, suntem buni cetățeni. Nu există un astfel de aspect”, a opinat președintele CNDC.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Vezi și: 

Csaba Asztalos îl atacă pe Radu Banciu: „Face rău României! Vreau să am o discuție cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  03 Februarie 2020, 16:55

nu trec ungurii de bulgari,sigur.........treaba e cu cine jucam noi in teren ,cu RAHITICII din putina mobila sau cu fotbalisti responsabili........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează