SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Daniel Ghiță la Exatlon? » Reacția exclusivă a luptătorului: „E o competiție sportivă în regulă!”

FOTO: Captură @GSP Live
FOTO: Captură @GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 11:05

Invitat la GSP Live, emisiune moderată de Costin Ștucan, luptătorul Daniel Ghiță admite că a primit oferte pentru a participa în mai multe show-uri TV, dar le-a refuzat pe toate. 

 

 

„Au fost oferte, spre exemplu de la «Exatlon România». Mi se pare o competiție sportivă în regulă, dar eu nu pot sta departe de copii timp de 6 luni de zile. Nu m-am văzut în această ipostază. Am avut ofertă și de la «Dansez pentru tine», de la «Asia Express». Nu îi judec pe ceilalți, doar că nu mă regăsesc acolo.

La «Ferma Vedetelor» nu m-aș vedea. Fiecare om este din alt domeniu acolo, nu cred că ar fi posibil să existe doi luptători”, a declarat Daniel Ghiță la GSP Live

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Daniel Ghiță, lupte cu Rico Verhoeven și Badr Hari! Care e marele obiectiv al luptătorului român

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează