SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Daniel Ghiță numește adevăratul motiv al disputei cu Cătălin Moroșanu: „Asta mă deranjează!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 12:59

Daniel Ghiță a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a vorbit despre culisele luptei cu Cătălin Moroșanu. Ghiță a lansat un nou atac la adresa rivalului său.

 

 

„Toți sunt numărul 1, dar dacă ne uităm la ce au făcut, nu au ajuns nici la jumătatea performanțelor mele. Nu am pe ce să fiu invidios. Cum a luptat Semmy Schilt cu Badr Hari, așa m-aș fi putut lupta și eu cu Moroșanu. Ei au făcut-o ca bărbații, cine a fost mai bun a câștigat, după au băut un suc, au stat la masă. La noi se spune că dezbinăm țara, că nu e normal să se lupte românii între ei.

Moroșanu nu se poate compara cu mine. El chiar recunoaște că s-a apucat de kickboxing datorită mie, pentru că era fanul meu. Eu nu judec ce face el, dar nu poți să te dai politician, să candidezi, apoi să mergi și să faci tot felul de nebunii la televizor. Duce sportul în derizoriu. Asta mă deranjează la el. 

Mi-a demonstrat că nu are curaj. Au fost oferte din partea mea, am sunat, dar el și-a prelungit angajamentul la «Ferma Vedetelor». Era până în martie, apoi l-a prelungit, ca să uite lumea. 

Mi-a demonstrat că nu e luptător, merge acolo și mulge vaci. Ar fi o chestie admirabilă să faci asta, dar nu pentru bani. Și eu îmi duc copiii să învețe ce este la țară, să vadă animalele, dar nu pe bani. Mi se pare absurd”, a declarat Daniel Ghiță la GSP Live.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Daniel Ghiță, lupte cu Rico Verhoeven și Badr Hari! Care e marele obiectiv al luptătorului român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  30 Martie 2019, 00:05

Concluzia ar fi urmatoarea: Morosanu is not a badboy, he is a cowboy !!! In romana ar suna asa: Morosanu nu e strengar, el e vacar !

ge0x
ge0x  •  29 Martie 2019, 22:47

Sunt luptători. Dacă ești bun te bați, dacă nu mulgi vacile. Dacă Ghiță a provocat pe cine a provocat, ca am înțeles ca ia provocat pe toți, te bați cu el, îl bați și ii închizi gura. Dar nu are cine. Asa mos cum e Ghiță ii bate pe toți din România. Omul a fost nr1 în K1. Când erau greii acolo. Benny care e acolo ia bătaie de la Sadik și de la Rico pe banda rulantă. Nu are nici o șansă.

ge0x
ge0x  •  29 Martie 2019, 22:43
Postat de George Mitu pe 20 Martie 2019, 22:08

Cred ca Daniel Ghita ar trebui sa de-a dovada de sportiv sa nu mai jigneasca pe nimeni sa nu uite ca asa la tot jignit si pe Ionut Iftimoaie acum il tot sicaneaza pe Morosanu ce face Ghita da dovada de un om inganfat si multe fumuri nimeni nu este obligat sa se bata cu el fiecare lupta sportiv in ring cu cine vrea meciurile se organizeaza civilizat daca se poate daca nu se poate s-au nu se vrea Ghita nu trebue sa jigneasca sportivi care au castigat meciuri grele cu diferiti sportivi grei si au dovedit ca stiu sa apere onoarea si steagul tarii cu mandrie si profesionalism asa ca Iftimoaie si Morosanul sunt cunoscuti de public iubiti si admirati de rafinamentul si educatia care-i inconjoara mereu respectosi omenosi si cu ce-i 7 ani de acasa.Controleazate Daniel Ghita si lasa sportivi in pace nu este frumos ceia ce faci da dovada fer play si veziti de drumul tau batete cu Ciprian Sora tot sunteti neamuri nu esti curios care este mai bun din voi doi?Pacat k jignesti colegii si ai un asemenea caracter .

La școală ai fost și tu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează