SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Hagiu promite să facă baie îmbrăcat

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Antrenorul echipei naţionalei de polo, Vlad Hagiu, promite să facă baie îmbrăcat în bazin dacă România învinge mîine Grecia

Vlad Hagiu s-a arătat extrem de mulţumit după victoria la scor în faţa Braziliei, 13-4, al treilea succes al României în turneul preolimpic de la Oradea. "Îi felicit pe băieţi, au depus un mare efort, au făcut şi spectacol şi moralul e ridicat înaintea meciului cel mai important, cel cu Grecia", a declarat Hagiu. "O oră pentru patru ani, asta reprezintă meciul cu elenii. Patru ani de muncă pentru un meci decisiv. De întîlnirea cu Grecia depinde viitorul nostru, dar sîntem dispuşi să facem totul pentru a ajunge la Beijing", a subliniat Hagiu.

El i-a menajat în meciul din această seară pe portarul Nenciu Bertini şi pe Andrei Iosep. "Nenciu nu-şi mai simţea picioarele, a fost extraordinar în primele jocuri, iar Iosep are o contractură la gît şi nu am vrut să risc", a subliniat tehnicianul României.
Dacă va bate Grecia, Hagiu a spus că nu se îmbată, dar va face cu siguranţă baie îmbrăcat. "Nu m-am îmbătat niciodată, de asta am şi jucat pînă la 41 de ani. O baie îmbrăcat cu bazin voi face însă, abia aştept".

I-am bătut acum 6 luni

România şi Grecia sînt adversare apropiate ca valoare. În ultima dispută directă însă, la Bratislava, acum şase luni, România a învins cu 14-13. "Avem un atu în faţa lor. Acum vom juca în faţa propriilor suporteri şi asta contează foarte mult. Sper să reuşim să facem un joc bun şi să ne calificăm la Olimpiadă. Pentru asta muncim", a declarat Tiberiu Negrean, mezinul echipei României.

"Meciul vieţii!"
Toţi poloiştii consideră întîlnirea cu Grecia, de mîine, cea ma importantă din ultimii ani, chiar mai importantă şi decît finala mică a Campionatului European din 2006. "E meciul vieţii mele ca antrenor. Cînd am pornit la drum, în 2004, visam să ajung aici şi visul mi se poate îndeplini. Aştept de mult timp ziua asta. Sper să fie cea mai fericită din viaţă", a declarat Vlad Hagiu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  05 Martie 2008, 21:31

cit e scorul????????

 •  05 Martie 2008, 13:22

Felicitari intregii echipe pentru reusita de aseara si multa, multa bafta pentru meciul cu grecii!!!!Suntem alaturi de voi!!!Beijing, venim!!!!!

 •  05 Martie 2008, 00:25

Felicitari baieti!! Abia astept meciul de maine!! Forza Romania!!! Ne vedem la Beijing...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează