SPORTURI  »  ALTELE  »  CONDAMNARE

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare! Decizia e definitivă

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 18:26

Ilie Năstase (72 de ani) a primit 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018.

Curtea de Apel a luat decizia de a-l condamna pe fostul mare sportiv, după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au oferit aceeași sentință în februarie, plus un termen de supraveghere de doi ani.

Pedeapsa primită de către Ilie Năstase este una cu amânare a executării. Acesta a făcut apel și a cerut să îi fie redusă sentința, justificând prin faptul că regretă ce s-a întâmplat și că nu a consumat alcool până la vârsta de 35 de ani.

De ce a fost condamnat

În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice.

În urma incidentului și a scandalului pe care le-a provocat, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal și cu o amendă în valoare de 1.000 lei.

Nu a trecut mult timp de la acest incident și a fost prins din nou în trafic, de acea dată pe scuter și fără drept de a-l conduce. A mai primit o amendă de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare. Detalii despre cele două cazuri AICI!

VEZI ȘI:

Cristian Tudor Popescu o vede pe Halep câștigătoare » I-a descoperit secretul: „Face on-court coaching!”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
124690441979915
Crystyan Marian  •  11 Decembrie 2019, 15:01

IN FRANTA NU SE ATINGEA NIMENI DE ILIE!!!! DAR IN ROMANIA ESTE VOIE SA AI 6 CASE FARA SA DOVEDESTI DE UNDE AI BANII!!?!?...O CASA ARE LA PARTER SEDIU DE BANCA VREO 10 APARTAMENTE LA ETAJ ADICĂ O CHIRIE LUNARĂ DE ZECI DE MII..DAR II TREBUIE BANI CA ARE COPII MULTI!!! TRAIASCĂ MULT IUBITUL CONDUCĂTOR ...SI PARTIDUL LUI PENELE..URA..URA!!!

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  10 Iulie 2019, 13:01
Postat de Alex Iacobi pe 10 Iulie 2019, 05:10

Exceptind pe tinarul Stoichkov care intelege simptomul restul sint prea tineri sa intelega manipularea. Nastase ca roman este o persona a carui opinie cintareste mult si vesticii nu-l agreeaza caci a vorbit in trecut de dopajul din Tenis chiar daca a fost vualat. Sint in New York din 1991 si am vazut de alungul anilor multi Americani din Lumea Tenisului vorbind cu o Religiozitate de Ilie si Ion Tiriac . De afara nu-l puteau atinge pe Ilie asa ca s-au folosit de mediocritatiile din tara si l-au lucrat pe Ilie. I-au bagat o parasuta in fata si l-au prostit sa bea ceva si din naivitate a muscat din provocare , iar baietii i-l asteptau pe drum. De aceea s-au comportat cum s-au comportat cu el, caci au primit ordin si vor promovari pe termen scurt si termen lung. Orice General prins intr-o situatie smililara este ajuta sa ajunga acasa si nu este arestat. Acolo a fost un ordin politic venit de la citeva nivele peste cei care l-au arestat. Nastase mi-a bucurat copilaria si adolescenta iar tatal meu a lucrat la Progresul acolo unde si-a inceput Nastase cariera de sportiv. Va rog sa fiti mai ingaduitori caci nici Judecata nu a fost independenta- si dreapta. Daca i s-ar fi dat o sentinta cu suspendare creadem ca si-au facut datoria cu zel dar au trecut peste nivelul de zel la Sentinta Ordonata. Mai multe mediocritati vor fi promovate constant pentru aceasta Provocare.

Pe cine crezi ca-l mai doare in palarie de Nastase ca sa-l ''lucreze''? De peste doua decenii omul se lucreaza singur la greu. Si ce general e asta? Ca si Iordanescu? ''Meritul sportiv'' cu spade si frunze de stejar nu le ajungea?

haxor
haxor  •  10 Iulie 2019, 12:52
Postat de radumatei pe 09 Iulie 2019, 22:55

Nu inteleg care e rationamentul din spatele argumentului cu "nu a consumat alcool pana la 35 de ani". Avea de recuperat dupa 35 sau cum?

Astea sunt cioflingarii de prin tara asta cu care se prosteste justitia! Apropo, se mai sceiu romane ca sa scapi de puscarie? Macar asta are ce povesti. :-))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează