SPORTURI  »  ALTELE  »  CONFERINȚĂ

Ilie Năstase, atac incendiar, în Senat, la Mugur Isărescu și ministrul Sportului: „Ați mai pomenit așa ceva? Ha ha!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 12:00

Ilie Năstase (73 de ani) a participat la rândul său la conferința-manifest susținută, azi, la Palatul Parlamentului, de Simona Halep, Nadia Comăneci și alte nume mari din sportul românesc, în care s-au făcut presiuni pentru suplimentarea bugetului destinat sportului românesc în perspectiva JO de la Tokyo. 

Năstase și-a adus aminte de conflictul cu Mugur Isărescu (70 de ani), guvernatorul BNR, la adresa căruia a declanșat un nou atac. Nici Ionuț Stroe, actualul Minstru al Tineretului și Sportului, n-a scăpat de tirada lui „Nasty”. 

„Uitați! A venit și Ministrul Sportului! Ha ha! Știți cine e Ministrul Sportului în Franța? Este o româncă! (n.a - fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu). La noi e cineva pus politic. Ar trebui ca și la noi să fie un fost sportiv. 

Ați mai auzit un guvernator să-și pună numele pe o sticlă de vin? (n.r. Isărescu deține o podgorie în Drăgășani). Ei pun semnătura pe o bancnotă, în cel mai rău caz. Tovarășul Ceaușescu a stat 25 de ani, tovarășul Isărescu are deja 30. Cred că o să-l îngroape acolo”, a spus Năstase, în cadrul conferinței de azi. 

CONTEXT: Disensiunile dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu își au origini mai vechi, declanșate în momentul în care principala arenă de tenis din complexul BNR a fost închisă. În acest moment, terenul central de la Arenele BNR nu are aviz ISU. 

+16 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep, Nadia Comăneci, Gabi Szabo și Camelia Potec, conferință-manifest la Senat: „Ajutor! Vorbim în van și nimeni nu ne ascultă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
10209620077843239
Gheorghe Petru-Iulian  •  14 Februarie 2020, 09:02
Postat de Ghizmo Dumi pe 13 Februarie 2020, 23:12

Gheorghe tu te crezi isteţ degeaba . Ai vrea dupa cum scri credit gratis . Numai ca dobinda de care zici de 5-6 % este de fapt de 7-8 ori mai mare . Dar nu BNR o impune caci toate bancile sint private si sint ale strainilor . De aceea depunatorii primesc dobinda un *** . Deci dobinzile la credite sint imense iar la depunatori sint de kakao . Nu uita insa ca de multe ori Isarescu a aparat BNR de dorintele lacome ale unor politicieni de la diverse guvernari . Sa vedem cu cine o sa fie inlocuit . Sa vezi ca urmasul va scapa usor situatia din mina si vom ajunge in sapa de lemn .

Draga "Ghizmo" , nu o fac pe istetul, doar am pus niste intrebari de bun-simt. Cred ca privesti lucrurile intr-un mod cam extrem, nu am scris nicaieri ca doresc un credit gratis, e normal ca orice banca sa perceapa o dobanda pe ce bani ofera, problema este ca acele dobanzi sunt mari raportat la ce se ofera in alte tari. Am specificat clar 5-6 % + robor pe an (la un credit pe 30 ani platesti mai mult decat dublu decat suma pe care ai imprumutat-o), dar tu erai preocupat sa-mi dai peste nas sau sa ma ironizezi in loc sa citesti cu atentie si sa procesezi corect informatia. Bancile sunt institutii private, corect, dar tu ai idee un pic care este rolul unui Guvernator al BNR? Daca omul si-ar face treaba cum trebuie, bancile ar fi nevoite sa concureze intre ele, sa se lupte pentru a avea clienti, automat ai dobanzi mai mici la credite si dobanzi mai mari la depozite(ziceai corect, in momentul de fata, e mai rentabil sa tii banii "la saltea" , decat intr-un depozit bancar). Referitor la atitudinea lui de gardian al BNR, marturisesc ca m-a bufnit rasul, omul a criticat unele masuri ale fostei guvernari,iar pe tine te-a uns efectiv la suflet (desi guvernatorul nu are voie sa faca politica, e scris mare si clar in fisa postului sau, probabil nu stia saracul, lucreaza acolo doar de 30 ani). Dar in fapt, el urmarea doar sa mai primeasca un nou mandat, ceea ce s-a si intamplat si ghiceste cine i l-a dat? Viorica Dancila, PSD si PNL, au votat frateste. Asa ca vom mai a

2530584100493362
Ghizmo Dumi  •  13 Februarie 2020, 23:45
Postat de pe 12 Februarie 2020, 12:51

vreti sport la nivel de amatori,pt sanatate si voiosie,fara rezultate ?! sa se dea la toata lumea,la copii si juniori ! vreti sport profesionist,care sa scoata campioni si medalii ?! atunci aduceti voi bani tata,nu pensionarul bolnav ! copii din scoli si din licee au o singura ora de sport pe saptamana !!! acolo as dona o parte din pensia mea speciala de 7500 de lei ! cred ca am pus un zero in minus ! pt d-astia cu harfe,sa bage mamica si taticu mana in buzunare !

Da au o ora de sport pe saptamina elevii dar poate nu stii ca elevii si parintii doresc sa fie eliminata caci cica este obositoare . Deci astfel de judecati nu-si au rostul pe aceste timpuri de haos total . La noi ajung ministri tot felul de cocalari batuti in cap si lacomi dupa averi . In rest pauza . Nu stiu decit sa execute vointa nemtilor . Niste tradatori fara scrupule .

2530584100493362
Ghizmo Dumi  •  13 Februarie 2020, 23:35
Postat de Catana Stefan pe 12 Februarie 2020, 13:13

ce putea sa spuna ghiolbanul si derbedeul de nastase ,ca sportiv a fost mare dar ca om -un zero; vor mai multi bani de la stat dar cand trebuie sa joace pentru tara bondoaca -simona zice nu , eu joc la turnee unde pot sa castig mai mult , se traduce ..... a masii de tara .

Catana - fraier esti , elegant spus . Ce a facut România pt Halep ? NIMIC . Deci joaca cind si unde vrea . Se odihneste cind vrea . Dar ideea e ca de sport nu se ocupa nimeni din guvern decit la profit . Toti niste spagari ordinari cu Orban in frunte . tradatori de neam .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează