SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTOGP

Imagini sensibile la MotoGP! Steag roșu, după ce Jorge Martin a suferit o căzătură groaznică!

Căzătură Jorge Martin
Căzătură Jorge Martin

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 12:46 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 13:37

Jorge Martin a suferit o căzătură îngrozitoare pe final de sesiune FP 2 la MotoGP, iar organizatorii au arătat steag roșu. 

UPDATE 13:30 / Jorge Martin, OUT pentru Marele Premiu al Portugaliei la MotoGP

Martin a fost transportat cu elicopterul din Portimao la un spital pentru a i se putea face investigații amănunțite. Pilotul spaniol nu va putea concura în Marele Premiu al Portugaliei. El a suferit contuzii la cap, la mâna dreaptă și la glezna dreaptă.

Pilotul Pramac Racing a pierdut controlul motocicletei Ducati în virajul 7 de pe circuitul Portimao, unde se atinge o viteză de 200 km/h și se frânează până la 138 km/h. Martin s-a rostogolit de mai multe ori în aer, după care a rămas la pământ, iar primele imagini după impact au produs panică. Motocicleta s-a făcut praf, iar spaniolul nu părea să miște.

A fost unul dintre cele mai urâte accidente din MotoGP. Informațiile venite ulterior i-au liniștit pe fani: spaniolul e conștient, însă echipa medicală se teme că accidentarea e una gravă cu posibile afecțiuni ale vertebrelor. Pilotul a fost scos pe targa și urcat în ambulanță pentru a fi transportat la spital, unde doctorii îl vor supune unei investigații pentru a stabili cât de gravă e starea sa. 

Vineri, Jorge Martin, nou promovat la clasa regină, declara că simte frică în anumite porțiuni de pe circuitul Portimao din cauza instabilității motocicletei Ducati în plină accelerare.

Suntem mai liniștiți, a fost o sperietură groaznică, dar Jorge e OK. Are dureri mari la o mână și un picior, dar stați liniștiți pentru că e OK, e conștient.
- Fonsi Nieto, Pramac Racing

Playtech: Adidașii lui Florin Cîțu costă o AVERE!!! Românii mănâncă o lună întreagă cu banii aceștia VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close