SPORTURI  »  ALTELE  »  RAID ANTIDOPING

Imagini terifiante publicate de poliție într-un raid antidoping: sportiv olimpic prins cu acul în venă în timpul unei transfuzii!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 13:25

Schiorul austriac Max Hauke, participant la Olimpiada din 2014, a fost prins fix în timpul unei transfuzii sanguine, în camera sa, la un raid antidoping al poliției, în timpul Campionatelor Mondiale de schi nordic.

Un polițist a dat publicității un filmuleț cu arestarea lui Hauke, 26 de ani, în care schiorul de cross-country este surprins fix când își reinjecta propriul sânge, o procedură interzisă explicit de regulamentul anti doping.

Transfuziile sanguine au fost făcute celebre de fostul ciclist Lance Armstrong, care a condus un adevărat program de reinjectare a propriului sânge la echipa US Postal, alături de care a câștigat 7 Tururi ale Franței.

5 sportivi ridicați

Cinci sportivi au fost ridicați de poliție pentru apartenența lor la o rețea de dopaj chiar la Campionatele Mondiale de Schi Nordic, care se desfășoară în aceste zile la Seefeld, în Austria. Doi austrieci, un sportiv din Kazahstan și doi estonieni sunt schiorii de fond care au fost arestați miercuri.

Pe lângă cei cinci schiori arestați la la Seefeld, la Erfurt, în Germania au mai fost ridicați doi suspecți, unul dintre ei este doctor și a fost numit Mark S.

Rețeaua de la Erfurt este bănuită de oficialitățile din Austria că se ocupă de ani buni de sporirea performanțelor sportive prin mijloace ilegale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
aress123
aress123  •  02 Martie 2019, 16:11
Postat de dinamovist_1994 pe 01 Martie 2019, 14:29

Cand urmeaza un raid anti doping in berceni?

***.patentat....***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  01 Martie 2019, 22:02

Sportivi de "performanță". Injectabilă poate. Ce să mai zici de ăștia când sunt pline multinationalele de snifferi care mai de care să stea 24 de ore la serviciu. Huoooo!

doze
doze  •  01 Martie 2019, 16:20

ia vedeti voi aici pe canavaro inaintea meciului parma-marseille cupa uefa. https://www.youtube.com/watch?v=mf8Ro3eJsjY

Vezi toate comentariile (10)
Comentează