SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

În fine, se schiază! » S-au deschis toate pîrtiile de pe Valea Prahovei, Braşov şi Sibiu

Articol de - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 21:37

Zăpada căzută de Crăciun a deschis toate pîrtiile de pe Valea Prahovei şi din judeţele Braşov şi Sibiu, iar ninsorile de azi vor completa tabloul la nivel naţional.

Pînă de Crăciun s-a schiat pe zăpadă naturală doar pe pîrtiile de la Sinaia. Pe Valea Dorului şi Valea Soarelui, cele aflate la altitudinea de 2.000 metri. Din a doua zi de Crăciun, cînd a început să ningă în aproape toată ţara, situaţia s-a schimbat în toate staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţele Braşov, Sibiu şi Hunedoara.

Stratul de zăpadă artificială de pe pîrtiile din Azuga, Buşteni, Predeal şi Poiana Braşov a fost acoperit începînd de vineri noaptea de 20-30 de centimetri de omăt proaspăt, fiind primul week-end din acest sezon în care se poate schia în condiţii bune.

Şi în judeţul Sibiu, potrivit meteorologilor, stratul de zăpadă atinge aproape un metru la Bîlea Lac şi depăşeşte 30 de centimetri la Păltiniş, la fel ca la Straja, pe Platoul Soarelui, din judeţul Hunedoara.

Ninsorile ce sînt prognozate să cadă azi şi mîine vor adăuga un nou strat de zăpadă de 30 de centimetri în aproape toate staţiunile montane din ţară.

645922-stare-pirtii.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează