SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

În pregătire pentru Cupa Mondială şi CE

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00


"Naţionala" de polo a României a început pregătirile pentru participarea la Cupa Mondială, care se va desfăşura la Oradea, respectiv la Campionatul European din Croaţia.


Echipa României, antrenată de Kovacs Istvan şi Balanov Ladislau, s-a reunit luni şi se va antrena la Bucureşti şi Izvorani, dar posibil şi la Oradea. În programul de pregătire sînt prevăzute şi doua turnee, unul la Moscova, la finalul acestei luni, iar al doilea în Slovacia, luna viitoare.


Cupa Mondială de la Oradea se va derula în intervalul 27 iulie-1 august, echipa României facînd parte din grupa A, alături de Iran, Australia şi Spania. Din grupa B fac parte Croaţia, SUA, China şi Serbia.


La scurt timp după încheierea Cupei Mondiale, va începe Campionatul European din Croaţia (Zagreb), între 29 august-11 septembrie. România a fost repartizată în grupa A, alături de Muntenegru, Croaţia, Italia, Spania şi Turcia. Celelalte şase echipe participante la CE din Croaţia sînt Serbia, Ungaria, Germania, Grecia, Rusia şi Macedonia, în grupa B.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează