SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Înapoi pe planșă » La aproape un an de la ultimul concurs, Ana Maria Popescu a revenit oficial în competițiile internaționale de scrimă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 18:13

Ana Maria Popescu s-a întors azi în competițiile internaționale de scrimă, ea participând în grupele etapei de Cupă Mondială de la Tallin (Estonia). 

Campioana olimpică de la Rio cu echipa a început astăzi un nou sezon. Pentru că a absentat luni bune, ultimul său concurs fiind la Doha în decembrie 2016, românca a trebuit să treacă prin examenul grupelor pentru că nu este atât de bine clasată pentru a intra direct pe tabloul de 64. Momentan, Ana e pe locul 70 în lume, cu 21 de puncte.

Spadasina în vârstă de 32 de ani s-a clasat a treia după asalturile din grupe și s-a calificat pe tabloul de 64, acolo unde sâmbătă o va întâlni în primul tur pe Nicol Foietta din Italia. "Locul trei după grupe și calificată direct pe tabloul principal. Să zicem că am început sezonul cu dreptul (așa stângace cum sunt eu)", a scris Ana pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe lângă Popescu, pe grila principală s-au mai calificat Amalia Tătăran. Greta Vereș și Raluca Sbârcia. Duminică urmează să se desfășoare concursul pe echipe.

Dintre cele patru campioane olimpice de la Rio, Popescu, Gherman, Pop și Dinu, doar Ana s-a întors pe planșă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close