SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNCHISOARE

Încă o decizie dură pentru Ronaldinho în Paraguay! Nici 1,6 milioane $ nu-l ajută pe brazilian

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 17:52

Ronaldinho (39 de ani) și fratele său Roberto Assis (49) s-au oferit să plătească 1,6 milioane de dolari cauțiune pentru ca judecătorul să nu-i mai rețină după gratii.

Închis din 6 martie într-o pușcărie din Asuncion împreună cu fratele său, după ce au încercat să pătrundă cu pașapoarte false în Paraguay, Ronaldinho și-a văzut recursul refuzat!

Avocații săi au oferit 1,6 milioane de dolari cauțiune pentru ca judecătorul să schimbe arestul preventiv (care ar putea dura și șase luni) în arest la domiciliu. Dar magistratul paraguayan nu a acceptat această sumă. Dinho și Roberto Assis rămân după gratii.

În Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho și fratele său veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false.

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

CITEȘTE ȘI:

Cu Ionuț Nedelcearu și un ex-jucător CFR și FCSB integraliști, Ufa a reușit o nouă surpriză în Rusia

Coronavirusul afectează și campionatul din Arabia Saudită! Decizia anunțată de Răzvan Lucescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
costacurta
costacurta  •  16 Martie 2020, 11:37

Ce a cautat, aia a gasit. Cand te mananca, te scarpini.

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  15 Martie 2020, 20:21

Am citit undeva că a mai luat și coronavirus in Paraguay. Pfff

heghebe
heghebe  •  15 Martie 2020, 18:25

deci nu a vrut sa plateasca 2,2 milioane de dolari catre statul brazilian si aia i-au retinut pasaportul,dar acum da 1,6 milioane de dolari doar pentru a fi judecat in libertate cu sanse mari sa intre tot la parnaier. oau. wtf? cred ca sunt mana in mana autoritatile braziliene cu cele paraguayene,alta explciatie nu exista.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează