SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE TINERET

Încă un argint la Singapore: Diana Bulimar, locul doi în finala de la sol

diana bulimar
diana bulimar

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Diana Bulimar a cucerit medalia de argint în finala de la sol, de la Jocurile Olimpice de tineret care se desfăşoară la Singapore, reuşind să-şi facă un cadou frumos chiar în ziua în care a împlinit 15 ani.

 

După ce în primele zile de competiţie nu a reuşit să obţină nici o medalie, Diana Bulimar s-a ambiţionat chiar în ultima finală din concursul de gimnastică feminină, cea de la sol.

Pe ritmuri de muzică populară românească, micuţa gimnastă a prezentat un exerciţiu foarte bun, graţie căruia a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului. Doar Sixin Tan (China), cu 14.525, a întrecut-o pe Diana Bulimar care a primit 14.325. Medalia de bronz i-a revenit rusoaicei Viktoria Komova, cu un punctaj de 14.175.

La finalul concursului, fericită pentru succesul obţinut, Diana Bulimar a fost aplaudată de sportive, antrenori, iar întreaga sală i-a cîntat: "La mulţi ani!"

Diana Bulimar şi Andrei Munteanu, reprezentanţii României în concursul de gimnastică, au obţinut trei medalii. Andrei Munteanu a cîştigat o titlul olimpic, la inele, fiind al doilea în finala de la paralele, în timp ce Diana Bulimar s-a clasat pe locul doi în finala de la sol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 15:05

Bravo!

teo2605
teo2605  •  22 August 2010, 18:06

Felicitări! Speranţe pentru Londra! Este extraordinar!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează