SPORTURI  »  ALTELE  »  TURNEU PREOLIMPIC

Încă un pas spre Jocurile Olimpice » Naționala de polo s-a calificat în sferturile turneului preolimpic

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 18:59

Naţionala de polo a României a remizat cu Rusia, scor 8-8, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului preolimpic de la Trieste.

Scorul pe reprize a fost 3-1, 1-3, 3-3,1-1, iar pentru România au marcat Goanţă 3 goluri, Negrean 2, Radu 1, Gheorghe 1, Teohari 1 gol, potrivit news.ro.

România a terminat pe locul 4 grupa A, calicându-se în sferturi. Adversara tricolorilor va fi stabilită dintre Italia, Olanda şi Spania. Pentru a ajunge la JO 2016, România trebuie să se califice în semifinalele competiției.

Rezultatele complete ale tricolorilor în grupa A sunt următoarele: 13-11 cu Slovacia, 11-12 cu Franţa, 8-12 cu Ungaria, 10-10 cu Canada şi 8-8 cu Rusia.

Meciurile din sferturi vor avea loc vineri, semifinalele vor fi sâmbătă, iar finalele sunt programate duminică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tardelli
tardelli  •  08 Aprilie 2016, 00:22

Romania a pierdut calificarea in momentul cand a pierdut cu Franta.Ne trebuia locul 2 in grupa pt a spera la un adversar mai usor in sferturi.Adio olimpiada...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Aprilie 2016, 20:54

@ Alex Te inseli. Cu excepția Ungariei celelalte echipe din grupa noastră nu sunt de top. Franța nici nu s-a calificat anul trecut la mondiale. Pe cand in grupa cealaltă Italia, Spania si Germania au fost si peste Canada si peste noi la turneul final din Rusia. Franța e o apariție mai noua si oricum fără continuitate in top la polo. In sfârșit, contează mai puțin. Cred ca avem șanse infime de calificare.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Aprilie 2016, 19:46
Postat de adi_stelistul pe 07 Aprilie 2016, 19:27

Păcat ca n-am reușit mai mult cu Franța si Canada. Si cred ca era posibil. Acum urmează in proporție de 99% Italia. Jucam la ei acasă, nu i-am mai bătut de aproape 7 ani, in ultimele întâlniri ne-au bătut cu regularitate la 5-6 goluri. Ar fi ceva incredibil sa ne calificăm.

grupa din care face parte Italia mi se pare net inferioara celei din care face parte Romania ... poate si din cauza asta am avut un program asa de infernal ... in fine ... m-asteptam la victorii in fata canadei si a rusiei ... in fata frantei nu ne-am descurcat la europene...ne-au batut acolo,drastic... in finala pt locul 9

Vezi toate comentariile (4)
Comentează