SPORTURI  »  ALTELE  »  ACUZE

Acuzații de hărțuire sexuală la CM de Înot din Coreea de Sud! Un sportiv nu poate părăsi țara: „Am atins fundul unei dansatoare”

FOTO:  Tamas Kenderesi // FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Tamas Kenderesi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 16:47

Înotătorul maghiar Tamas Kenderesi, care a participat la CM de la Gwangju, nu poate părăsi Coreea de Sud, după ce a fost acuzat de hărțuire de o dansatoare într-un club.

Campionatele Mondiale de natație de la Gwangju s-au încheiat, însă nu recordurile au fost cele au atras atenția în ultimele zile ale întrecerii. Înotătorul maghiar Tamas Kenderesi a fost arestat, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de o dansatoare dintr-un club de noapte din oraș.

Ungurul în vârstă de 22 de ani a admis că a luat contact cu cea care îl acuză, dar neagă că ar fi agresat-o în vreun fel. „După ce m-am întors de la toaletă, mă îndreptam spre ringul de dans am atins fundul unei dansatoare. Nici măcar nu m-am oprit în dreptul ei, doar am făcut un gest nechibzuit, care probabil a înfuriat-o. Realizând acum ce am făcut am cooperat pe tot parcursul anchetei, regret și îmi cer scuze, dar neg faptul că am agresat-o în vreun fel”, a spus el într-o declarație.

Kenderesi, a fost eliberat între timp, dar nu poate părăsi Coreea de Sud în următoarele zece zile. Arestarea lui, care concurează în probele de fluture, a venit la o zi după ce un balcon dintr-un club de noapte din Gwangju s-a prăbușit și a ucis doi localnici, rănind și câțiva sportivi care participau la Campionatele Mondiale. 

2016e anul în care Tamas Kenderesi a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice, în proba de 200 m fluture 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  29 Iulie 2019, 21:11
Postat de Tihamér Takó pe 29 Iulie 2019, 17:13

Este interesant faptul,ca apare o stire inca de loc verificata din punct de vedere legal si sportiv.Va parasi Coreea in orele urmatoare,probabil nevinovat.Dar nu vorbiti de faptul,ca Ungaria,a carui reprezentant-inca nevinovat- este inotatorul mentionat, a castigat 5 medalii de aur,ocupand locul 3 in lume pe medalii,Ungaria fiind cea mai mica tara si cu cele mai multe medalii la sporturile acvatice,de la inot prin caniac-canoe pana la polo pe apa,in raport de populatie si suprafata.Este o putere mondiala in sport. Toate saptamana ati tacut,nu ati prezentat nimic serios de la CM .Daca nu avem macar un reprezentant de renume ,nu inseamna ca nu trebuia relatata un CM.

Asta desi chiar mai nou avem un sportiv destul de important si in Inot, de mare perspectiva. Nici nu cred ca s-a transmis, mai lipseste sa nu se transmita nici Mondialele de Atletism si e bine. Foarte putine stiri si de la FOTE, care pt delegatia noastra a fost una din cele mai bune editii din istorie, cam de nicaieri as zice si merita mai des metionata.

10152929230479615
Alexandru Popa  •  29 Iulie 2019, 20:34
Postat de mosierul pe 29 Iulie 2019, 18:28

...păi nu se scrie despre sportivii români care mai iau câte o medalie de aur...tot ce contează e Becali, fecesebei și Halep..

Se scrie, dar prea puțin... Și doar când răsună imnul... Dar despre cum se ajunge la performanțele și așa destul de rare, aproape nimic... Deși susțin FCSB, trebuie să-ți dau dreptate în totalitate referitor la monopolul lui Becali asupra materialelor din presa sportivă românească, fie ele scrise, audio, video sau de orice altă natură... Și e păcat...

pain89
pain89  •  29 Iulie 2019, 18:29

in caz ca nu stiati in korea femeile sunt gold-diggere si nu numai femeile si barbatii sunt innebuniti dupa cazuri de despagubiri, adica fac plangeri si dupa ce primesc malai isi retrag plangerile mai ales daca tinta e cineva celebru/a

Vezi toate comentariile (8)
Comentează