SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE TINERET

Ioan Prundeanu a obţinut prima medalie la Jocurile Olimpice de Tineret, bronz la proba de simplu vîsle

ioan prundeanu
ioan prundeanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Ioan Prundeanu a adus prima medalie pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, clasîndu-se pe poziţia a treia în proba de simplu vîsle, 1000 m în competiţia de canotaj.

 

Românul a parcurs cei 1000 m în 03:19.11, fiind devansat de lituanianul Rolandas Mascinkas (03:13.82) şi de germanul Felix Bach (03:16.23).

La finalul calificărilor, Ioan Prundeanu a declarat: "Mă simt foarte bine şi sînt onorat că pot reprezenta ţara la o asemenea competiţie. M-am antrenat special pentru cursa de 1000 m", în timp ce după cursa care i-a adus medalia de bronz, românul a spus: "Sînt obosit, dar obţinerea unei medalii reprezintă cel mai important lucru."

În finala de la dublu rame feminin, Ana Gigică şi Mădălina Buzdugan au ocupat locul cinci. Amalia Tătăran s-a clasat pe şapte în proba individuală de spadă, după ce a fost învinsă în sferturile de finală de Katharine Holmes (SUA) cu 12-15.

La gimnastică, Diana Bulimar s-a calificat în finala de la individual compus cu al patrulea punctaj, la fel ca Andrei Munteanu (locul şase), în competiţia masculină. Diana Bulimar a ratat exerciţiul şi calificarea în finala la bîrnă (locul 15 - cu 13,150 p), dar a prins finalele de la paralele (13,850 p) şi sol (13,950 p), aparate la care a urcat pe poziţia a treia, precum şi la sărituri (locul 5 - 13,650 p).Finala la individual compus este programată joi 19 august, în timp ce Andrei Muntean concurează astăzi.

Cristina Dinu s-a calificat în sferturile probei de dublu alături de Ons Jabeur (Tunisia), după  ce în primul tur au trecut de perechea Denisa Allertova (Cehia)/Mia Radulovic (Muntenegru), cu 7-5, 3-6, 10-1. Adversarele din sferturi vor fi chinezoaicele Tang Hao Chen/Zheng Saisai. La simpu, Cristina Dinu a fost eliminată în turul doi de chinezoaica Chen Hao Tang.

foto: reuters

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
xpigames
xpigames  •  18 August 2010, 13:10

google: xpi games jocuri foarte caterinca :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează