SPORTURI  »  ALTELE  »  BAZA DE LA IZVORANI

Ion Ţiriac: "Cu o rândunică nu se face primăvară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2009 00:00

Fostul preşedinte al COSR, Ion Ţiriac, şi-a adus aminte cum a început proiectul bazei sportive de la Izvorani:

"Dacă mă uit în jur şi văd acest bibelou astăzi, îmi amintesc şi ce era acum 10 ani. Atunci era o mare criză, acum e una mai mică şi se apropie cea mare.

Pentru ceea ce avem aici, meritul îl are actualul COSR. Cu o rândunică nu se face primăvară. În fiecare regiune trebuie câte un complex sportiv pentru a aduna copilul de pe stradă şi să îl pun iar la sport.

În ultimii 10-15 ani, copilul a uitat că trebuie să mai fie şi sănătos, să alerge, să sară, să împingă, să arunce, etc. E o treabă de viitor, nu vă aşteptaţi la rezultate mâine dimineaţă".

Fostul tenismen a vorbit şi despre viitorul sportului românesc: "Am avut o mare moştenire sportivă din trecut care s-a consumat. Baza sportivă s-a terminat şi ea. În toate bazele sportive sunt ba blocuri, ba grajduri pentru cai, porci şi măgari. Cu toate că legea este în vigoare. Tot ce se seamănă azi are rezultate peste 10-12 ani".

Sursa: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  25 Iunie 2009, 11:10

ai o minte hashurata, bine ca bagat miliarde in madrid... acolo a avut interes sa bage bani, ca doar e spaniol nu roman.

 •  25 Iunie 2009, 11:03

Nu cred ca este interesul lui sa bage bani in sportul romanesc, daca MTS nu o face. Dar zice foarte bine, in fiecare regiune trebuie sa existe cate un centru pentru sport. Nu trebuie facute toate odata, dar macar la 2 ani trebuie inceput cate unul nou. Decat sa fi dat 75 de mii pe o scena, mai bine platea niste salarii...dar pe ce bani isi facea eba campania???

 •  24 Iunie 2009, 18:04

mistretul asta de vinator barbos, doar baga de vina, dar cind e vorba sa scoata un ban din buzunar atunci nu mai dai de chitros nici in gaura de sarpe. Nu a facut nimic pt Romania si nici macar atit pt tenisul romanesc, in schimb a bagat miliarde in tenisul din spania...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează