ALTELE  ·  SPORTURI

Ţiriac s-a dezlănţuit şi trage un semnal de alarmă: "Suntem extraordinar de rău. De la 20 de medalii la JO, am ajuns la 3. E şi vina mea!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 22:31

Fostul tenismen Ion Ţiriac, cel care a trecut şi prin fruntea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a comentat cu îngrijorare situaţia în care a ajuns sportul românesc.

"Trebuie să ne gândim cu tristeţe unde am fost şi unde suntem cu adevărat. Nu că nu suntem prea bine, suntem extraordinar de rău.

Trebuie să recunoaştem unde suntem: de la 20 de medalii am ajuns la 3 medalii la Jocurile Olimpice. Şi vina este a mea, este a noastră, a celor care am mai condus în sportul românesc şi nu am fost destul de hotărâţi să-i obligăm pe cei care ne-au condus până acum să investească în sănătate şi sport", a declarat Ion Ţiriac, potrivit TV Digi Sport .Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (1)

deva1  •  23 Noiembrie 2017, 08:25

Daca luam 1-2 medalii la urmatoarea editie in 2020 la Tokyo, Japonia, e bine! Ion Tireac si cei care ne-au condus au ruinat sporturile olimpice.Economia s-a prabusit voit, salarii mici, plecari in strainatate antrenori, s-a bagat FMI -ul ,Bancile Europene si Banca Mondiala, copiii si in ziua de azi au 1-2 ore de educatie fizica si sport pe saptamana in scoli. And Rusia are 5 .Am fost condusi de oameni incapabili, gen Ecaterina Andronescu care a scos proba de sport de la Bacalaureat, Au inyrodus TIC -ul si infor.atica si Educatia Tehnologica in scoli in detrimentul sportului.Invatamantul e distrus si de aici a urmat colapsul.Rusine sa va fie celor care ati distrus pana si gimnastica cu care defilam in lume si care ati distrus invatamantul si sportul in general.Copii in loc sa faca sport ei si nii urmeaza sa fim vaccinati obligatoriu in scoli si la angajare.am fost o tara de testare , de laborator, de experimente.pana cand mai lasam sa se intample dezastrul?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1