SPORTURI  »  ALTELE  »  TOKYO 2021

OFICIAL Jocurile Olimpice se vor disputa fără spectatori străini

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 14:01 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 14:44

Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021, se vor desfășura fără spectatori străini.

Olimpiada din Tokyo, care a fost amânată anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, va avea loc fără spectatori și voluntari din afara Japoniei. Decizia a fost luată de Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice, Comitetul Olimpic Internațional, Comitetul Paralimpic, reprezentanții locali, guvernul din Tokyo și de guvernul din Japonia.

Comitetul Olimpic a decis: fără spectatori străini la JO de la Tokyo

Toți suporterii din afara Japoniei care și-au cumpărat bilete vor aplica pentru a-și primi banii înapoi. Până acum, 600 de mii de bilete au fost achiziționate pentru Jocurile Olimpice, iar 300 de mii au fost cumpărate de spectatorii care ar fi dorit să participe la Jocurile Paralimpice. 

80%dintre japonezi cred că Jocurile Olimpice din vara lui 2021 ar trebui amânate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus

De la începutul pandemiei, în Japonia s-au înregistrat aproximativ 455 de mii de cazuri de COVID-19, iar mai mult de 8700 de oameni au decedat din cauza virusului.

La evenimentul din Japonia vor participa 15.400 de sportivi din peste 200 de țări, iar aceștia vor fi blocați în Satul Olimpic de la Tokyo. Ieșirea se va face doar cu o permisiune specială, după cum a anunțat Andrei Konokotin, directorul general al Comitetului Olimpic din Rusia: „Ieşirea în afara Satului Olimpic este interzisă. Aceasta va fi posibilă doar în cazuri excepţionale, cu o permisiune specială. Atleţii şi angajaţii nu vor voie să asiste la competiţii din alte sporturi. Sosirea în Satul Olimpic va fi posibilă cu cel mult cinci zile înainte de startul competiţiei. Plecarea trebuie să aibă loc în decurs de 48 de ore de la terminarea competiţiei”

Citește și alte știri de actualitate:

Victor Ciutacu a răbufnit după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep: „Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă”

Mayweather, sportivul cu 700 de milioane: „Eu fac banii, nu banii mă fac pe mine"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează