SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

Trei jucători din NFL au fost suspendați după ce au folosit certificate false de vaccinare

NFL// Foto: Imago
NFL// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 17:35 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 17:40

NFL (Liga Națională de Fotbal) a decis suspendarea a trei jucători pentru că ar fi folosit certificate false de vaccinare anti-Covid-19.

Antonio Brown și Mike Edwards, ambii jucători la Tampa Bay Buccaneers, au fost suspendați pentru trei jocuri fără plată, în urma unei investigații a ligii care a stabilit că cei doi au încălcat protocoalele.

Cel de-al treilea jucător suspendat este John Franklin III, fost jucător al lui Tampa Bay. Acesta a primit aceeași pedeapsă, însă ea va intra în vigoare atunci când Franklin va semna cu o nouă echipă din NFL, în momentul de față acesta fiind liber de contract, potrivit CNN.

Trei jucători din NFL au fost suspendați

Cei trei sportivi au acceptat decizia oficialilor NFL și au decis să nu facă apel. Ulterior, chiar au mers la un centru de vaccinare și s-au imunizat împotriva virusului.

NFL a început anchetarea celor trei jucători după acuzațiile aduse de Steven Ruiz, fostul bucătar al lui Brown, într-un reportaj exclusiv al Tampa Bay Times.

Clubul Tampa Bay Buccaneers a lansat un comunicat joi în care afirmă: „Apreciem anchetarea la timp a acestei chestiuni de către Ligă și recunoaștem importanța protocoalelor de sănătate și siguranță care au fost stabilite”.

Amendați pentru nerespectarea protocoalelor

Luna trecută, NFL i-a amendat pe jucătorii lui Green Bay Packers, Aaron Rodgers și Allen Lazard, după ce a constatat că cei doi jucători nu au respectat protocoalele Covid-19.

Rodgers și Lazard au participat la o petrecere de Halloween, în ciuda faptului că nu erau vaccinați, o încălcare a protocoalelor.

Citește și:

„Să nu te spânzuri!” » Fosta iubită a lui Nick Kyrgios a făcut publice conversațiile cu jucătorul de tenis: „Cât de oribil este acest om”

Imagini incendiare cu Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard: „Iubesc noua colaborare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează