SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Khabib Nurmagomedov, poveste uluitoare! Ce i-a zis tatăl său după ce i s-a plâns că ursul cu care se antrena a vrut să-l muște

Khabib Nurmagomedov // FOTO: Guliver/GettyImages +49   FOTO
Khabib Nurmagomedov // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 10:15 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 10:57

Rusul Khabib Nurmagomedov (32 de ani) s-a retras din UFC și și-a menținut decizia și după discuția avută cu Dana White, boss-ul din UFC.

După gala UFC Vegas 22, rusul i-a acordat jurnalistei Megan Olivi un interviu, pentru ESPN+ și a vorbit despre decizia de a se retrage, dar şi despre copilăria sa, când tatăl său, care a murit, îl punea să lupte cu urșii!

„Poate că lumea nu mă va înțelege. Dar sper să mă sprijine. Din punctul meu și având în vedere relația pe care o am cu mama, simt că trebuie să mă opresc. Simt că fiecare luptă și fiecare antrenament o fac pe mama să mai piardă câțiva ani din viață. Am venit în acest sport să arăt cine sunt. Sunt campion mondial, sunt cel mai bun, mi-am apărat titlul de trei ori. Ce a mai rămas? Doar bani. Dar nu am nevoie să lupt pentru bani.

De la început, am făcut totul cu tatăl meu. Am început să mă antrenez în casă, în satul meu. Când tata mă punea să mă lupt cu ursul și i-am zis «Hei, a încercat să mă muște», el mi-a răspuns «Mușcă-l și tu. Nu e nicio problemă. Trebuie să lupți în continuare!».

Așa am crescut. Tata a avut grijă de mine! Am devenit campion mondial și sunt fericit cu ce am făcut. Acum nu mai am nimic de demonstrat”, a spus Nurmagomedov pentru ESPN.

Nurmagomedov a fost campion la categoria ușoară și s-a retras fără să piardă vreun meci, cu un palmares spectaculos: 29-0.

Citește mai multe știri din sporturile de contact: 

EXCLUSIV Fost kickboxer român, snopit în bătaie în plină stradă de un fost pugilist: „A încercat să mă înjunghie!”

Mayweather, sportivul cu 700 de milioane: „Eu fac banii, nu banii mă fac pe mine"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
injunghiatu
injunghiatu  •  21 Martie 2021, 11:12

Cica si dinozaurul cu care se antrena pe atunci a ajuns celebru, fiind distribuit in Jurassic Park!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează