SPORTURI  »  ALTELE  »  K1

KO de senzaţie

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Mii de oameni au venit sîmbătă seara la Sala Sporturilor din Arad să vadă un adevărat spectacol în materie de K1. Meciuri cu luptători puternici, fete frumoase şi lovituri spectaculoase.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale galei a fost întîlnirea dintre Daniel Ghiţă şi Fredy Kemayo. Avînd publicul de partea sa, Ghiţă a început puternic printr-un croşeu, combinat cu o lovitură joasă de picior, care îl doboară la podea pe Fredy. Nervos, francezul îi aplică lui Ghiţă un low-kick sub centură. Daniel nu renunţă, în ciuda durerii, şi porneşte la luptă. Serie excelentă de pumni, un croşeu de dreapta şi o lovitură de picior îl trimit pentru a doua oară la podea pe Kemayo. Croşeul lui Ghiţă îl clatină din nou puternic pe francez, care cade pentru a treia oară în prima repriză.

În runda a 2-a ambii luptători încep mult mai relaxat meciul, Daniel Ghiţă fiind cel care controlează jocul. O lovitură înaltă de picior îl zdruncină serios pe Kemayo. Combinaţii excelente de lovituri ale românului. Francezul îi expediază rapid două lovituri lui Ghiţă, dar acesta expediază un croşeu de stînga devastator care-l trimite pe Fredy în lumea viselor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează