SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ VITEZĂ

Kramer şi Sablikova, campioni mondiali la poliatlon

martina
martina

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

În perioada 19-21 martie 2010, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de poliatlon la patinaj viteză, în oraşul Heerenveen (Olanda). După trei zile de concurs, Sven Kramer şi Martina Sablikova au devenit campioni mondiali.

Olandezul Sven Kramer a intrat în istorie după ce a cîştigat cel de-al patrulea titlu mondial consecutiv. Patinatorul în vîrstă de 23 de ani i-a învins pe tînărul american, Jonathan Kuck şi pe Havard Boekko, din Norvegia. Kramer s-a impus în probele de 5000 m şi 10000 m, a fost al patrulea la 1500 m, în timp ce la 500 m a încheiat pe locul 4.

Deşi a fost a 11-a la cursa de 500 m, cehoaica Martina Sablikova a reuşit să recupereze diferenţa faţă de ocupantele primelor poziţii după probele de 1500 m, unde s-a clasat pe locul 3 şi după victoriile de la 3000 m, respectiv 5000 m. La total, podiumul a fost completat de Kristina Groves, din Canada şi de reprezentanta gazdelor, Irene Wust.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează