SPORTURI  »  ALTELE  »  ANST

Lacrimi şi cadouri » Foşti mari campioni ai României au împărţit daruri bătrînelor de la căminul Mănăstirii Pasărea

Camelia Potec le-a
decojit mandarine și
banane bătrînelor de la
căminul Mănăstirii
Pasărea Foto: Cristi Preda +2   FOTO
Camelia Potec le-a decojit mandarine și banane bătrînelor de la căminul Mănăstirii Pasărea Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 02:16

ANST a lansat, ieri, cu patru zile înainte de Crăciun, programul "Sportului îi pasă": foşti campioni ai României le vor împărţi, timp de trei zile, daruri bătrînilor bolnavi ori unor foşti sportivi aflaţi în situaţii dificile


Măicuţe cu aspect de infirmiere, îmbinînd negrul sutanei cu albul halatelor ori şorţurilor, i-au întîmpinat emoţionate pe greii sportului românesc la Mănăstirea Pasărea, aflată la 25 de kilometri de Bucureşti. Femeile îngrijesc 40 de bătrîne bolnave, cărora Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Otilia Bădescu, Roxana Scarlat şi Camelia Potec le-au oferit pungi cu alimente, fructe şi dulciuri. Cadouri de Moş Crciun!

Lipă a plîns, Ilie s-a ţinut de şotii
Evenimentul, organizat la iniţiativa preşedintelui ANST, Carmen Tocală, i-a mişcat pe sportivi. Elisabeta Lipă a lăcrimat după discuţia cu o bătrîna: "E născută la Răchiţi, aproape de locul meu natal. Îmi poartă şi numele, spunea că vrea să fie bine, să se întoarcă acasă".

Camelia Potec a fost impresionată de o femeie de 90 de ani: "Nu apucăm noi anii dumneavoastră!". Glumeţul a fost, din nou, Ilie Năstase. Sosit în costum militar, s-a prezentat în faţa bătrînelor drept "Ceauşescu" şi a fost recunoscut de majoritatea suferindelor. Azi şi mîine, campania va continua acasă la sportivi retraşi din activitate şi aflaţi într-o situaţie precară.

"Îndrăznesc să cred că sportul e cel care aduce integrarea socială. Am vrut ca aceşti oameni să se bucure de prezenţa unor mari români. Speranţa României e în sport"
Carmen Tocală, preşedinte ANST

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Decembrie 2012, 09:41

Speranta Romaniei este in pasarea Pheonix ...

witcher
witcher  •  22 Decembrie 2012, 01:31

Frumos gestul , demn de admirat si la mai multe astfel de acte de caritate . P.S: Răchiți nu Rachitei .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează