SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Lecţie de la campioni » Echipa României de polo a pierdut la diferenţă meciul cu Ungaria, 5-14

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 22:59

Echipa naţională a României a fost învinsă la diferenţă, cu 5-14, de selecţionata Ungariei, campioană mondială, în meciul din Liga Mondială desfăşurat aseară, în sala Anatolie Grinţescu din Capitală.

Dorinţa de victorie, declarată la unison cu o zi înainte de meci, de toţi poloiştii "tricolori" în frunte cu antrenorul sînb, dejan Stanojevic, nu a fost însă de ajuns.

Jucătorii români nu au făcut multe greşeli, au încercat să fie şi agresivi, dar aşa cum a declarat tehnicianul sîrb, ''sînt necesari 4, 5 sau 6 ani pentru a pune la punct o echipă naţională care să obţină rezultate la competiţii de nivel internaţional, în competiţiile majore".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  19 Martie 2015, 10:03

Mai repede se anexeaza Ardealul Ungariei, decat sa castige Romania la polo impotriva Ungariei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează