SPORTURI  »  ALTELE  »  CONCURS

VIDEO Alte imagini șocante: au leșinat la concursul sălbatic de palme peste față » Semnal de alarmă tras de un specialist: „Ar putea să nu mai fie niciodată la fel!”

Imagini brutale la concursul de dat palme +18   FOTO
Imagini brutale la concursul de dat palme

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 16:40 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 16:43

Brutalele competiții în care oponenții își dau palme până în pragul leșinului sau desfigurării tind să devină un fenomen din ce în ce mai răspândit. Imaginile șocante de la o gală din România, prezentate de GSP.ro zilele trecute, își au un corespondent și în Las Vegas, patria-mamă a acestui tip controversat de competiție. 

Pornite după o idee a controversatului Dana Frederick White, șeful UFC, competițiile de dat palme atrag din ce în ce mai mulți adepți. Iar imaginile nu încetează să uimească în mod negativ. Ultimele astfel de ipostaze care fac înconjurul internetului au fost suprinse în Las Vegas, într-o întrecere feminină. 

Sheena Bathory a câștigat duelul cu Kortney Olson, cea din urmă leșinând după una dintre „torpilele” lansate de adversara sa. Năucită de impactul loviturii, cu ochii în gol, culturista și-a pierdut echilibrul și nu s-a mai putut ridica de la podea. 

Scenariul barbar s-a repetat și la competițiile băieților (video cu impact emoțional ridicat în clipul de mai jos)

Semnal de alarmă: „Exploatare pură”

De la lansarea „Power Slap League”, așa cum e intitulat ineditul concurs de palme, numeroase voci au contestat formatul acestuia, punând la îndoială siguranța luptătorilor.

Fostul wrestler american Christopher Nowinski, în prezent neurolog, care a studiat în amănunt comoțiile suferite de jucătorii din fotbalul american, a criticat pe Twitter amploarea luată de concursurile de „livrat” palme:

„E atât de trist! Observați postura de gardă de la prima lovitură. S-ar putea să nu mai fie niciodată la fel! Dana White, ar trebui să vă fie rușine. Exploatare pură! Ce urmează? «Cine poate supraviețui unei înjunghieri?»”. 

Nowinski face referire la modul în care Chris Kennedy s-a prăbușit după palma încasată (video la secunda 5 în clipul de mai sus) și la poziția anormală a brațelor sale, un posibil indiciu al unei leziuni cerebrale cauzată de comoție. 

Imagini șocante din competiția de dat palme de la București

Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
+14 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO + FOTO Conor McGregor a reacționat la imaginile cu cea mai brutală competiție din România

VIDEO+FOTO Atenție, imagini șocante! Desfigurat pentru 5.000 de euro în cea mai barbară competiție din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
paolo12
paolo12  •  21 Ianuarie 2023, 05:52

Nu mai faceti publicitate unei inepții!

ali.bec
ali.bec  •  20 Ianuarie 2023, 21:14
Postat de brentford pe 20 Ianuarie 2023, 17:01

Ati avut vreo 70 de comentarii la "articolul" de ieri si acum cautati sa promovati *** asta de competitie ca sa va faceti norma de trafic,da? Avand in vedere continutul acestei fituici,cu femei pe jumatate goale,limbaj obscen si promovarea clipurilor video cu batai,agresivitate,persoane ranite ar cam trebui sa aveti un pop-up "Aveti peste 18 ani?". Nu se mai poate,bai nene...sunt convins ca toti din redactie citesc comentariile,majoritatea critice vis-a-vis de continutul "ziarului sportiv",insa nu va pasa,va doare in 14,marafeti sa iasa. Sa-ti fie rusine,Tepeline!...si frig la iarna!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  20 Ianuarie 2023, 18:36
Postat de Dino pe 20 Ianuarie 2023, 16:53

Abia astept sa fie vreun fost rugbist, halterofil, judokan etc, care sa zica ca la 30 de ani se idetifica ca femeie si sa le rupa capu'. Sa vedem atunci distractie. Gandati-va la cineva ca Radu Valahu de maine sa zica ca el e femeie si intra in competitie. Abia astept....

go woke, go broke

Vezi toate comentariile (6)
Comentează