ALTELE  ·  JUDO

Litoralul, gazda unui eveniment special pentru judo-ul din România

Vineri, 06 Septembrie 2019

Între 2-8 septembrie, la Dojo Pantheon Academy Hotel din stațiunea Venus și la Sala de Sport Callatis din Mangalia, se desfășoară a treia ediție a stagiului internațional PANTHEON JUDO STAGE RANDORI & KATA, organizat de Clubul Sportiv Pantheon Constanţa, la care sunt prezenți peste 200 de sportivi, antrenori și arbitri din mai multe țări. 

Evenimentul are parte de o participare de excepție, reunind un adevărat trio de ași din judoul mondial, nume uriașe în sportul internațional.  

Senseiul japonez Eiji Kikuchi, cu centura neagră 4 DAN, continuă inițierea tehnicilor de Ashi-waza, începută la edițiile anterioare. Marele campion grec Ilias Iliadis, câștigător al titlului olimpic, la Jocurile Olimpice din 2004, și a titlului mondial, în 2010, prezintă tehnicile Tokui-wazele. Fostul sportiv de mare valoare, în prezent expert IJF, dezvăluie și elementele de tactică, grație cărora a deținut supremația în judo la categoriile -81kg și -90kg, timp de 12 ani. Expert în stretching, multiplul campion european de karate sensei Marius Ilaș conduce părțile de încheiere ale antrenamentelor, subliniind astfel importanța exercițiilor care aduc suplețea și elasticitatea musculare, elemente esențiale în obținerea performanțelor și evitarea accidentărilor.  
 

Invitați speciali și program cu multe surprize 

Printre invitații speciali se află fosta campioană olimpică Alina Dumitru, președintele Federației Române de Arte Marțiale, Florentin Marinescu, foști sportivi de talie internațională, precum Constantin Niculae, Cornel Roman și Toma Mihalache, dar și profesorul Florin Munteanu, care susține cu această ocazie o miniconferință, anunță Clubul Sportiv Pantheon Constanţa.Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1