ALTELE  ·  JUDO

Litoralul, gazda unui eveniment special pentru judo-ul din România

Vineri, 06 Septembrie

Între 2-8 septembrie, la Dojo Pantheon Academy Hotel din stațiunea Venus și la Sala de Sport Callatis din Mangalia, se desfășoară a treia ediție a stagiului internațional PANTHEON JUDO STAGE RANDORI & KATA, organizat de Clubul Sportiv Pantheon Constanţa, la care sunt prezenți peste 200 de sportivi, antrenori și arbitri din mai multe țări. 

Evenimentul are parte de o participare de excepție, reunind un adevărat trio de ași din judoul mondial, nume uriașe în sportul internațional.  

Senseiul japonez Eiji Kikuchi, cu centura neagră 4 DAN, continuă inițierea tehnicilor de Ashi-waza, începută la edițiile anterioare. Marele campion grec Ilias Iliadis, câștigător al titlului olimpic, la Jocurile Olimpice din 2004, și a titlului mondial, în 2010, prezintă tehnicile Tokui-wazele. Fostul sportiv de mare valoare, în prezent expert IJF, dezvăluie și elementele de tactică, grație cărora a deținut supremația în judo la categoriile -81kg și -90kg, timp de 12 ani. Expert în stretching, multiplul campion european de karate sensei Marius Ilaș conduce părțile de încheiere ale antrenamentelor, subliniind astfel importanța exercițiilor care aduc suplețea și elasticitatea musculare, elemente esențiale în obținerea performanțelor și evitarea accidentărilor.  
 

Invitați speciali și program cu multe surprize 

Printre invitații speciali se află fosta campioană olimpică Alina Dumitru, președintele Federației Române de Arte Marțiale, Florentin Marinescu, foști sportivi de talie internațională, precum Constantin Niculae, Cornel Roman și Toma Mihalache, dar și profesorul Florin Munteanu, care susține cu această ocazie o miniconferință, anunță Clubul Sportiv Pantheon Constanţa.Femei plimbate în lesă prin Timişoara: „Nu vă e ruşine?”. Ce a spus bărbatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Wuhan

Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 2

Farul Constanța - Ripensia Timisoara

Digi 1, Telekom 1, Look
20:00 Fotbal, Turcia

Beșiktaș Istanbul – Istanbul BB

Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Politehnica Iași

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 2
23:00 Fotbal, Portugalia

Sporting Lisabona – Famalicao

Look Plus
Program TV complet

Liga 1