SPORTURI  »  ALTELE  »  DARTS

„Ce poți vrea mai mult?” » Senzația sportului britanic a primit o ofertă de nerefuzat: „Gratuit, pe viață!”

Luke Littler se bucură din plin de kebab oricând are ocazia // sursă foto: Twitter +48   FOTO
Luke Littler se bucură din plin de kebab oricând are ocazia // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 23:08 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 23:54

Luke Littler a scris istorie la Campionatul Mondial de Darts, reușind să devină vicecampion al lumii la vârsta de 16 ani. El a devenit o senzație absolută printre britanici, în special datorită dezvăluirilor pe care le-a făcut de-a lungul turneului.

Luke „The Nuke” Littler a dezvăluit, de exemplu, cum arăta o zi din viața lui pe perioada turneului: „Nu mă trezesc mai devreme de 12, dimineața mănânc o omletă cu șuncă și cașcaval, apoi merg să mănânc o pizza, ulterior să mă antrenez”.

Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”
BLATURI
Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”

Un alt preparat de care Luke se bucură foarte des este kebabul, astfel că mai multe companii s-au înghesuit pentru a profita de pe urma preferințelor culinare ale senzației din darts.

Kebab gratis pe viață pentru Luke Littler, senzația din darts

Una dintre acestea este Hot Spot, un lanț de restaurante de tip fast-food. La filiala din orașul lui natal, Warrington, lui Littler i-a fost promis kebab gratuit pe viață.

„I-am făcut propriul kebab, îi spunem «Luke Wrap» pentru că ne-am obișnuit să-l facem pentru el. În fiecare zi, sau aproape în fiecare zi când este acasă, în loc să fie plecat în competiție, i-l facem

Este un băiat de calitate și sperăm că va reveni pentru a se bucura de un kebab. Îi va primi gratuit pe viață, fără dubii”, a transmis managerul restaurantului, conform The Guardian.

+44 FOTO

Luke a pierdut finala Mondialului de darts în fața noului lider mondial, Luke Humphries, deși a condus cu 4-2 la seturi. Medalia de vicecampion i-a adus un cec de 200.000 de lire sterline și i-a schimbat viața.

Propunere pentru Luke Littler: „Ne-ar plăcea să-ți oferim un loc de muncă în casa kebabului”

Littler a primit o propunere cel puțin interesantă și din partea agenției de voiaj On the Beach:

„Noi suntem «Regii Turciei» și am auzit că tu ești «Regele Kebabului». Dacă nu câștigi Campionatul Mondial de Darts, ne-ar plăcea să-ți oferim un loc de muncă în casa kebabului, Turcia. Oferta noastră presupune ca tu să devii degustătorul nostru de kebab. Titlul oficial este de «Top Kebab Taste Tester», da.

Ne vom ocupa noi de tot, te vom trimite în vacanță și te vom duce la hotelurile de top din Turcia - măcar o dată, lasă pe altcineva să-și bată capul cu zborurile și check-out-urile.

Cât timp vei sta acolo, vei putea încerca orice kebab oferit de hoteluri, să încerci tablele lor de darts și să revii cu un răspuns. La fel de simplu precum a puncta 180. Pentru tine, în orice caz.

Privește-o așa: este o vacanță gratuită, cât de lungă vrei să fie, în care călătorești și faci două lucruri pe care le iubești, joci darts și mănânci kebab. Ce poți vrea mai mult?”.

Tot din sporturi: 

Cu cine se pregătește Simona Halep în primele zile ale anului, după ce a rupt orice legătură cu Academia Mouratoglou
ECHIPĂ
Cu cine se pregătește Simona Halep în primele zile ale anului, după ce a rupt orice legătură cu Academia Mouratoglou
Cel mai carismatic antrenor al Europei, demis după doar 3 luni » Rămâne cu un obiectiv măreț în 2024
DEMITERE
Cel mai carismatic antrenor al Europei, demis după doar 3 luni » Rămâne cu un obiectiv măreț în 2024

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  07 Ianuarie 2024, 05:03

„Kebab gratis pe viață pentru Luke Littler” ... Clar, cei de la Hot Spot au boală pe el,! Vor să-l îngrașe până se rostogolește.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează