SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Luptătorul Andrei Stoica a prins contractul vieții » A semnat cu o companie URIAȘĂ care transmite către 1,7 miliarde de persoane

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 21:37

Andrei Stoica (30 de ani) a semnat un contract cu ONE Championship, cea mai importantă promoție de sporturi de contact din Asia.

ONE este o companie stabilită în Singapore. Lansarea promoției care îmbină artele marțiale mixe cu Muay Thai-ul, boxul sau luptele, a fost lansată în 2011 de antreprenorul Chatri Sityodtong și de fostul director executiv al ESPN, Victor Cui. ONE Championship transmite galele în 136 de țări, către un public potențial de 1,7 miliarde de persoane.

a făcut anunțul printr-o postare pe facebook

"După ce au semnat recent cu nume mari din lumea sporturilor de contact - DEMETRIOUS JOHNSON și EDDIE ALVAREZ, doi foști campioni UFC cu o experiență enormă și talent cât cuprinde (Johnson fiind considerat de mulți unul dintre cei mai buni luptători de MMA din toate timpurile și #1 pound-for-pound, iar Alvarez e singurul luptător din lume care a deținut titluri atât în UFC, cât și în Bellator), campionul Glory, NIEKY HOLTZEN, și campionul W5, COSMO ALEXANDRE, au semnat un contract multi-fight pe 2 ani cu primul român care va lupta în promoția ONE CHAMPIONSHIP, al vostru ANDREI STOICA.

Am spus dintotdeauna că sunt mândru să duc steagul României pe cele mai înalte culmi, iar acum sunt extrem de mândru că am această oportunitate, să lupt la cel mai înalt nivel. Vă mulțumesc pentru susținere și HAI ROMÂNIA!!!", a scris Stoica. 

Vezi și: 

Bani pe jos » Mayweather și-a expus din nou averea pe rețelele de socializare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează