SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON / OFERTA

Magdalena Neuner a primit propunerea de a se angaja la Bayern Munchen

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00


Biatlonista Magdalena Neuner (foto), dublă campioană olimpică şi medaliată cu argint la Vancouver, a declarat ca preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, i-a propus un post în cadrul departamentului de marketing al grupării bavareze, informeaza AFP.


"Sînt extem de flatată de această propunere. Mă voi gîndi la ce voi face în viitor, vreau să îmi păstrez opţiunile deschise", a spus Neuner la o recepţie organizată în onoarea sa.


Sportiva nu este încîntată de statutul de vedetă a sportului german. "Nu am devenit campioană olimpică pentru a fi o vedetă. Mi-ar plăcea ca viaţa mea să ramînă ca înainte de JO-2010", a explicat Neuner.


Bialtonista a precizat că a fost surprinsă de entuziasmul cu care a fost întîmpinată la revenirea în Germania, după Jocurile Olimpice de la Vancouver. "Am crezut că oamenii mă vor omorî", a adaugat ea.


Neuner, care era celebră în Germania şi înainte de JO-2010, este sportiva germană cu cele mai multe medalii cîştigate la Vancouver.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
robydan09
robydan09  •  06 Martie 2010, 13:54

Giorgio, foarte tare :))

jum4n9aru
jum4n9aru  •  06 Martie 2010, 13:50

e buna rau, i-as da-o de cateva ori ;))

 •  06 Martie 2010, 13:39

e FRUMOASA..DESTEAPTA..CAMPIOANA OLIMPICA..TANARA..CU BUN SIMT....CU SIMT AL UMORULUI,NEMTOAICA..N-AR VREA SA LUCREZE IN ROMANIA PT GSP???PT UN ZIAR CARUIA II PASA DE SPORT?POATE CHIAR PREA MULT???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează