SPORTURI  »  ALTELE  »  CE NATAŢIE

Mara Aiacoboae şi Corina Popovici, în finala de la 10 m platformă

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2010 00:00

Deşi nu dispun de condiţii normale de pregătire, Mara Elena Aiacoboae şi Corina Popovici s-au calificat în finala de platformă 10 m, la sărituri în apă, de la Campionatele Europene de nataţie care se desfăşoară la Budapesta (Ungaria).

 

Mara Elena Aiacoboae, care încă nu a împlinit 16 ani, s-a calificat de pe poziţia a unsprezecea, fiind urmată de Corina Popovici (23 de ani). Vicecampioana europeană la juniori, din 2009, a acumulat un punctaj de 275.30 puncte, după ce a avut evoluţii constante la toate cele cinci sărituri.

Corina Popovici a obţinut 269.50 puncte, clasîndu-se pe ultima poziţie care i-a permis accesul în finala care se va desfăşura în această după-amiază.

Calificările au fost cîştigate de rusoaica Yulia Kultunova (344.25), urmată de Iulia Prokopchuk (Ucraina, 339.30) şi de Olga Vintonyak (Rusia, 328.05 puncte).

Cele două sportive vor concura şi în calificările probei de platformă 10 m sincron.

foto: getty

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează