SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Marcel Hirscher s-a impus la slalomul de la Schladming!

Marcel Hirscher, foto: Guliver/gettyimages
Marcel Hirscher, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 13:33

Austriacul Marcel Hirscher a obţinut marți, în nocturnă, a 68-a victorie a sa în Cupa Mondială, impunându-se în slalomul de la Schladming (Austria).

50.000 de spectatori l-au ovaționat pe eroul gazdă, printre aceștia numărându-se şi preşedintele austriac Alexander Van der Bellen.

Hirscher (29 de ani) i-a devansat la capătul celor două manșe pe francezul Alexis Pinturault și pe elveţianul Daniel Yule.

A fost ultima probă de slalom înaintea startului Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Are (Suedia), programate în perioada 5-17 februarie.

Câştigătorul marelui Glob de Cristal în ultimele şapte sezoane, Marcel Hirscher şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului general al Cupei Mondiale de schi alpin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează