SPORTURI  »  ALTELE  »  BUGET

FOTO Mari probleme financiare pentru un club de tradiție » Decizie majoră luată în Consiliul Local: „14 milioane de lei aprobați azi!”

FOTO: Facebook @csminaur
FOTO: Facebook @csminaur

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 18:38 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 14:17

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare traversează o perioadă complicată din punct de vedere financiar. Doru Dăncuş, primarul interimar al orașului, a transmis că a fost aprobat un nou buget, de 14 milioane de lei. Suma ar urma să crească până la 25 de milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro.

Baia Mare este un centru de tradiție al handbalului românesc. Încă are două echipe competitive. Băieții ocupă locul 3 în „Liga Zimbrilor”, iar fetele sunt clasate pe 9 în „Liga Florilor”. Secția de fotbal ocupă ultima poziție în Seria 10 din Liga 3. 

Și-a dat demisia, după ce finanțatorul din Liga 1 a fost pus la cârma PNL: „Ca pe vremea lui Ceaușescu!”
DECIZIE
Și-a dat demisia, după ce finanțatorul din Liga 1 a fost pus la cârma PNL: „Ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Probleme financiare la Minaur Baia Mare

Doru Dăncuș, primar interimar după condamnarea lui Cătălin Cherecheș, susține că a găsit multe lucruri în neregulă, în urma unui audit intern.

„Consiliul Local cunoaşte bine situaţia de la Minaur. Am fost toţi de acord că aici lucrurile nu funcţionează corect, asumat, transparent. Nu se merge spre credibilizarea clubului, nici spre eficientizare. 

Minaur a fost în ultimii ani un sac fără fund, fără cheltuieli asumate, fără bază legală, aşa cum reiese din raportul de audit. Până nu se schimbă acolo lucrurile, să fie transparenţi, credibili, nu o să funcţioneze cum ne dorim cu toţii”, a transmis Doru Dăncuș, potrivit Agerpres.

Consiliului Local a adoptat luni un nou buget, astfel încât clubul să iasă din impas. Cele 14 milioane de lei merg către toate secțiile.

În bugetul adoptat luni am alocat sumele necesare astfel încât să putem să reducem decalajul dintre salarii, plata salariului la zi cu lunile întârziere. Facem asta deja din luna decembrie 2023. Prin bugetul aprobat astăzi, CS Minaur are momentan 14 milioane de lei. Aceşti bani ar trebui să fie mai mult decât suficienţi, dacă se drămuiesc corect. La rectificare, cel târziu în vară, vom suplimenta. Estimez un buget total de 25 de milioane de lei în acest an pentru Minaur
- Doru Dăncuș

Citește și alte știri din sportul românesc: 

AUDIO „La sfârșitul zilei, duc banii în bancă” » Suporterii îl acuză de evaziune fiscală pe conducătorul clubului din Superligă: „Ascultați-l cum recunoaște!”

România a învins China și va avea „finala” ei la Campionatul Mondial de polo masculin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrian.7
adrian.7  •  14 Februarie 2024, 14:06

GSP decideți-vă 14 milioane de lei sau euro că aveți ambele monede

parachioara5
parachioara5  •  13 Februarie 2024, 20:10

...nu ne intereseaza de handbal ...dati banii la copii ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează