SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Marius Florea, reales ca președinte al Federației Române de Scrimă! Primul obiectiv trasat: „Medalie la Jocurile Olimpice”

Marius Florea, președintele FRS
Marius Florea, președintele FRS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 07:29 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 07:32

Preşedintele în exerciţiu Marius Florea (55 de ani) a câştigat, marți, un nou mandat la conducerea Federaţiei Române de Scrimă.

La alegerile din cadrul Adunării Generale desfăşurate la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, arbitrul internațional la sabie s-a impus, fiind votat de 54 dintre membrii afiliaţi. 

Contracandidatul său, Constantin Sandu, a strâns 4 sufragii, alte trei voturi fiind anulate. Marius Florea a fost ales prima oară preşedinte al federaţiei pe 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în luna ianuarie a aceluiaşi an din motive de sănătate.

Marius Florea: „Primul obiectiv, medalie la Jocurile Olimpice”

„Eu nu promit, eu fac. E o diferenţă. Dacă promit şi nu fac, este egal cu zero. Voi continua proiectele începute cu echipa pe care o am, cu Roxana Bârlădeanu secretar general am lucrat foarte bine. Iar eu consider că echipa este cea mai importantă de fapt. 

Noi mergem pe toate armele, ideea este să avem posibilitatea financiar să le ducem pe toate în continuare. În funcţie de rezultatele fiecărei arme, fiecărei probe în parte, vom încerca să scoatem tot ce e mai bun din fiecare. Primul obiectiv al nostru este o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a declarat Florea pentru Agerpres

Citește mai multe știri din sporturi:

Simona Halep a atins o bornă incredibilă! Este singura jucătoare activă într-un TOP unic

Naționala României de handbal s-a reunit la București fără niciunul dintre antrenori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează