SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Marius Vizer, reales în fruntea Federației Internaționale de Judo

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 19:13 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 21:51

Românul Marius Vizer (62 de ani) conduce forul mondial din 2007 și nu a avut contracandidat la alegerile desfășurate joi la Budapesta. 

Desfășurat joi, la Budapesta, Congresul Federației Internaționale de Judo (IJF) a fost marcat de alegerile pentru postul de președinte, Marius Vizer fiind reales în unanimitate pentru un nou mandat la conducerea judoului mondial.

Marius Vizer, reales în fruntea Federației Internaționale de Judo

„Pe parcursul acestor ani, a fost o plăcere să lucrăm împreună în liniște, cu prietenie și unitate. Aceștia sunt pilonii unei dezvoltări stabile. A fost, totodată, o onoare să lucrăm pentru dezvoltarea judoului prin disciplină, respect și loialitate. 

Am îmbunătățit foarte mult nivelul judoului, am împărtășit întregii lumi valorile acestui sport și vom continua să îndeplinim împreună lucruri mărețe. Mulțumesc pentru extraordinara colaborare cu Comitetul Internațional Olimpic”, a declarat Marius Vizer conform site-ului oficial al IJF. 

Premieră la Jocurile Olimpice de la Tokyo

”La ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo vom avea pentru prima oară o întrecere pe echipe, la care va lua parte și o echipă formată din refugiați, iar asta se va întâmpla și pe viitor. Putem să ne mândrim cu toții pentru ceea ce am realizat. Am mărit expunerea judoului și valorilor sale în media. Când am dat startul competiției World Tour Judo, în 2009, ne-am confruntat cu multe provocări, dar le-am depășit pentru că am fost uniți și așa vom fi și în continuare”, a adăugat președintele Federației Internaționale de Judo.

Planuri de viitor

Șeful IJF, membru CIO, a expus și ceea ce dorește de la forul pe care-l conduce în următorii ani.  ”Împreună, în următorii patru ani, vom face și mai mult și vom sprijini federațiile naționale și uniunile continentale chiar mai mult. Cred că prin unitate, încredere și solidaritate putem duce judoul la următorul nivel. Asta vom începe să facem, începând de acum”, a mai spus Vizer pentru siteul IJF. 

Citește și alte știri din sportul românesc:

Mihaela Buzărnescu și un vis din adolescență: „A fost o țintă să joc contra Serenei Williams”

INTERVIU EXCLUSIV Robert Glință se destăinuie » Secretele primului campion european din istoria înotului masculin românesc și planurile pentru Tokyo: „Toată viața mea am investit-o în înot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează