SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER / MASTERS LONDRA

Mark Selby trece printr-o sperietură în turul 1 de la Masters, John Higgins l-a eliminat pe Stuart Bingham

Mark Selby, foto: bubblews.com
Mark Selby, foto: bubblews.com

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 13:08

Englezul Mark Selby a trebuit să se întrebuinţeze serios în meciul cu conaţionalul Mark Davis, în ciuda faptului că a condus cu 4-0 şi 5-2. Englezul triplu cîştigător de Masters s-a impus, într-un final, cu 6-5 şi a continuat tradiţia de a se impune în toate cele 9 jocuri decisive pe care le-a disputat vreodată în acest turneu

Cu cît meciul a progresat, cu atît mai greu i-a fost lui Mark Selby să închidă meciul. Ezitant la loviturile de distanţă, fără claritate în jocul de siguranţă, Selby a fost foarte aproape să părăsească turneul. "Cred că înainte de pauză am jucat chiar bine. Am controlat meciul pînă la 4-0, dar m-am întors şi mi-am pierdut concentrarea".

Campion în 2008, 2010 şi 2012, Selby încearcă să-l egaleze pe Ronnie O'Sullivan la numărul de trofee la Masters. Mark Davis, 41 de ani, nu a trecut niciodată de turul 1, în două participări la turneul care reuneşte cei mai buni 16 jucători de snooker. Davis a reuşit un break de 136 de puncte, setînd primul reper pentru premiul de 10.000 de dolari acordat celui mai mare break al competiţiei.

Selby, 30 de ani, va juca în turul următor cu scoţianul John Higgins, cel care l-a învins pe Stuart Bigham cu 6-2, într-unul dintre cele mai urîte meciuri din ultimii ani ai turneului. Selby-Higgins este primul sfert de finală stabilit.

Astăzi se joacă Judd Trump-Marco Fu şi Stephen Maguire-Joe Perry.

Celelalte meciuri de pe tablou:
Neil Robertson-Mark Allen
Stephen Maguire-Joe Perry
Barry Hawkins-Ricky Walden
Ronnie O'Sullivan-Robert Milkins

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close