SPORTURI  »  ALTELE  »  INCIDENT

Momente de panică în America » Meci amânat din cauza unor împușcături în afara arenei!

Meciul de baseball dintre Washington Nationals și San Diego Padres a trebuit amânat din cauza unor împușcături de lângă stadion.
Foto:GettyImages
Meciul de baseball dintre Washington Nationals și San Diego Padres a trebuit amânat din cauza unor împușcături de lângă stadion. Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 12:18 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 13:05

Momente de panică la un meci de baseball disputat în Statele Unite. Partida dintre Washington Nationals și San Diego Padres a trebuit amânată din cauza unor împușcături de lângă stadion.

Incidentul s-a întâmplat chiar în timpul meciului, iar mulți fani au auzit sunetele golanțelor ce zburau în afara arenei. Aceștia au început să fugă, în ciuda eforturilor organizatorilor de a-i calma, anunță MaisFutebol.

La scurt timp a apărut poliția care a restabilit ordinea și a deschis o investigație. În raport, aceștia au menționat că 4 persoane au fost rănite în timpul schimbul de focuri.

Echipa de baseball a Washington Nationals a raportat pe Twitter că a trebuit să amâne meciul cu San Diego Padres, din Liga Profesională Nord-Americană (MLB). Partida urmează să se dispute în cursul zilei de astăzi.

Video cu momentul schimbului de focuri:

Citește știri din fotbalul din Liga 1:

Se anunță spectacol! Câți fani așteaptă Rapidul la primul meci după revenirea în Liga 1

Când se va putea muta Chindia pe noul stadion din Târgoviște » Anunțul președintelui dâmbovițenilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  18 Iulie 2021, 17:58

Orice stat condus de demoncrati e o ruina, defund the police merge ca pe roate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează