SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Meciul turneului! Ronnie O'Sullivan şi Mark Selby au făcut spectacol în sferturi la Masters » Alt duel tare astăzi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 10:35

O'Sullivan şi Selby au reeditat finala Campionatului Mondial din 2014, iar nivelul celor doi a fost unul fantastic şi ieri.

Ronnie s-a impus, scor 6-3, şi a arătat că este într-o formă fantastică. Spre deosebire de meciul cu Mark Williams din primul tur, de această dată lovitura de distanţă i-a mers perfect cvintuplului campion mondial şi chiar putea să aibă 4-0 după încheierea primei reprize.

A ratat o bilă uşoară şi a fost taxat aşa cum doar Selby ştie să o facă. La fel s-a întîmplat şi în ultimul joc al confruntării. Mark a făcut un break de 70 de puncte şi părea că se va apropia la un singur frame de decisiv. Nu a fost cazul, pentru că "Racheta" a revenit la masă şi a "curăţat" toate bilele.

Şi-a asigurat calificarea în semifinale acolo unde va întîlni cîştigătorul partidei Higgins - Bingham. Tot astăzi se mai dispută încă un meci tare! Neil Robertson se va duela cu Judd Trump în duelul celor mai buni stîngaci din circuit.

Aseară, şi Barry Hawkins s-a calificat în semifinale după ce l-a învins pe Mark Allen, scor 6-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainelup
cainelup  •  15 Ianuarie 2016, 15:09

A fost un meci de un nivel tehnic dus la absolut, intre cei mai mari meseriasi ai momentului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează